MİLLET İTTİFAKI İZMİT BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI FİLİZ SAHADA

Siyaset 05.01.2022 - 11:02, Güncelleme: 05.01.2022 - 11:02
 

MİLLET İTTİFAKI İZMİT BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI FİLİZ SAHADA

KOCAELİ HABERİ
2014 yerel seçimlerinde Millet İttifakını İzmit Beledişye Başkan adayı olması beklenen İyi Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yöneticileri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Mahalle Temsilcileri, birlikte, 16 Aralık 2021 tarihinde yapılan seçimli genel kurulda güven tazeleyen İzmit Kent Konseyi Başkanımız Hüseyin Erol'a tebrik ziyaretinde bulundu.. Kent ve ülke gündemindeki konular halkında görüş alışverişinin yapıldığı buluşmada, İKK Başkanı Hüseyin Erol, ziyaretten dolayı memnuniyetini belirttikten sonra, kent konseylerinin yapılanması ve yönetmenliği halkında genel bir bilgilendirme yaptı. İyi Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Çoştur Filiz ise “kent konseylerinin önemini biliyoruz. İzmit Kent Konseyimizin proje çalışmalarını ve etkinliklerini ilgiyle takip ediyoruz. 2. kez yapılan seçimli genel kurulunuzda tekrar göreve getirilmeniz dolayısı ile sizi kutlamak ve tebrik etmek üzere geldik. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi. İzmit
KOCAELİ HABERİ

2014 yerel seçimlerinde Millet İttifakını İzmit Beledişye Başkan adayı olması beklenen İyi Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yöneticileri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Mahalle Temsilcileri, birlikte, 16 Aralık 2021 tarihinde yapılan seçimli genel kurulda güven tazeleyen İzmit Kent Konseyi Başkanımız Hüseyin Erol'a tebrik ziyaretinde bulundu..

Kent ve ülke gündemindeki konular halkında görüş alışverişinin yapıldığı buluşmada, İKK Başkanı Hüseyin Erol, ziyaretten dolayı memnuniyetini belirttikten sonra, kent konseylerinin yapılanması ve yönetmenliği halkında genel bir bilgilendirme yaptı.

İyi Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Çoştur Filiz ise “kent konseylerinin önemini biliyoruz. İzmit Kent Konseyimizin proje çalışmalarını ve etkinliklerini ilgiyle takip ediyoruz. 2. kez yapılan seçimli genel kurulunuzda tekrar göreve getirilmeniz dolayısı ile sizi kutlamak ve tebrik etmek üzere geldik. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi. İzmit

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.