AYDOĞMUŞ YENİ DİVANINI OLUŞTURDU

Siyaset 04.01.2022 - 07:55, Güncelleme: 04.01.2022 - 07:55
 

AYDOĞMUŞ YENİ DİVANINI OLUŞTURDU

KOCAELİ HABERİ
Yeniden Refah Partisi Körfez ilçe Teşkilatı geçtiğimiz Aralık-2021 ayında yapmış olduğu 2.olağan ilçe Kongre Sonrası tekrar ilçe başkanlığına seçilen Arif Aydoğmuş'un başkanlığında Yeni Yönetim Divanını oluşturdu.. Arif Aydoğmuş dün akşam Yeni Yönetim Divanı ile ilk toplantılarını yoğun bir katılım ile gerçekleştirerek yoğun bir saha çalışma programı ile meydanlra hızla inme kararı aldılar. Öte yandan toplantıya katılımın yoğun, coşku ve heyecanın yüksek olması dikkatelrden kaçmadı..
KOCAELİ HABERİ

Yeniden Refah Partisi Körfez ilçe Teşkilatı geçtiğimiz Aralık-2021 ayında yapmış olduğu 2.olağan ilçe Kongre Sonrası tekrar ilçe başkanlığına seçilen Arif Aydoğmuş'un başkanlığında Yeni Yönetim Divanını oluşturdu..

Arif Aydoğmuş dün akşam Yeni Yönetim Divanı ile ilk toplantılarını yoğun bir katılım ile gerçekleştirerek yoğun bir saha çalışma programı ile meydanlra hızla inme kararı aldılar. Öte yandan toplantıya katılımın yoğun, coşku ve heyecanın yüksek olması dikkatelrden kaçmadı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.