AK PARTİ CUMAKÖY'DE O DÜĞÜNDE BULUŞTU

Siyaset 03.01.2022 - 06:16, Güncelleme: 03.01.2022 - 06:16
 

AK PARTİ CUMAKÖY'DE O DÜĞÜNDE BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Gebze Cumaköy Mahalle Başkanı Hüseyin Önder'in oğlu Eyüp Önder ile Şeymanur Kutan yaşamlarını birleştirdi.. Eyüp Önder ile Şeymanur Kutan'ın Cumaköy düğün salonunda gerçekleştirilen nikah akdini bizzat Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken, Ak Parti Kocaeli eski milletvekili Cemalettin Kaflı ve Gebze Belediye Başkan yardımcısı Cemalettin Kaflı'da n,kah şahitleri oldular.. AK Parti Gebze Cumaköy Mahalle Başkanı Hüseyin Önder'i bu mutlu gününde Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya başta olmak üzere partililer ve dostları yalnız bırakmadılar..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Gebze Cumaköy Mahalle Başkanı Hüseyin Önder'in oğlu Eyüp Önder ile Şeymanur Kutan yaşamlarını birleştirdi..

Eyüp Önder ile Şeymanur Kutan'ın Cumaköy düğün salonunda gerçekleştirilen nikah akdini bizzat Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken, Ak Parti Kocaeli eski milletvekili Cemalettin Kaflı ve Gebze Belediye Başkan yardımcısı Cemalettin Kaflı'da n,kah şahitleri oldular..

AK Parti Gebze Cumaköy Mahalle Başkanı Hüseyin Önder'i bu mutlu gününde Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya başta olmak üzere partililer ve dostları yalnız bırakmadılar..

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.