KİM BU DARICA'DA Kİ SERSERİLER!?

İlçeler 24.12.2021 - 19:39, Güncelleme: 24.12.2021 - 20:18
 

KİM BU DARICA'DA Kİ SERSERİLER!?

KOCAELİ HABERİ
Darıca'da mahallelere kurulan basketbol ve futbol sahalarının etrafındaki tel örgüleri keserek zarar verenlere hem Darıcalılar hem de Darıca Belediyesi tepki gösterdi.. Darıca Belediyesi o çşirkinliği sosyal medya sayfasından "Sizler için yapmıştık… Umarız kapıdan değilde, bu telleri keserek çıkmanızı gerektirecek acil işinize yetişmişsinizdir! Lütfen kent mobilyalarımıza evlerimizde ki mobilyalar gibi özenle davranalım." şeklinde kibarca uyardı.. Biz ise Darıca'da gençlerin spor yaptıkları mekanlara zarar veren bu art niyetli serserilerin kimler olduklarının tespit edilerek, teşhir edilmesini istiyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Darıca'da mahallelere kurulan basketbol ve futbol sahalarının etrafındaki tel örgüleri keserek zarar verenlere hem Darıcalılar hem de Darıca Belediyesi tepki gösterdi..

Darıca Belediyesi o çşirkinliği sosyal medya sayfasından "Sizler için yapmıştık… Umarız kapıdan değilde, bu telleri keserek çıkmanızı gerektirecek acil işinize yetişmişsinizdir! Lütfen kent mobilyalarımıza evlerimizde ki mobilyalar gibi özenle davranalım." şeklinde kibarca uyardı..

Biz ise Darıca'da gençlerin spor yaptıkları mekanlara zarar veren bu art niyetli serserilerin kimler olduklarının tespit edilerek, teşhir edilmesini istiyoruz..

Bir 1 kişi, ağaç ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.