BAŞKAN BÜYÜKAKIN'DAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Yaşam 18.12.2021 - 15:23, Güncelleme: 18.12.2021 - 16:08
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN'DAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kötü hava koşullarında Büyükşehir'in sokak hayvanlarının yardımına koştuğunu belirtti ve zor durumda görülen sokak hayvanlarının belediyeye bildirilmesini rica etti. İşte Başkan Büyükakın'ın kişisel sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım: 'Bu soğuk havalarda CAN DOSTLARIMIZI da UNUTMUYORUZ. 55 noktada MAMA dağıtımını ve hayvansever STK’larımıza desteklerimizi sürdürüyoruz. Sizlerde zor durumda sokak hayvanı görürseniz, Büyükşehir 153 üzerinden bize ulaşabilirsiniz.'  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kötü hava koşullarında Büyükşehir'in sokak hayvanlarının yardımına koştuğunu belirtti ve zor durumda görülen sokak hayvanlarının belediyeye bildirilmesini rica etti. İşte Başkan Büyükakın'ın kişisel sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım:

'Bu soğuk havalarda CAN DOSTLARIMIZI da UNUTMUYORUZ. 55 noktada MAMA dağıtımını ve hayvansever STK’larımıza desteklerimizi sürdürüyoruz. Sizlerde zor durumda sokak hayvanı görürseniz, Büyükşehir 153 üzerinden bize ulaşabilirsiniz.'
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.