AKGENÇ KOCAELİ'DEN ONLARA BAKLAVA İKRAMI

Siyaset 27.11.2021 - 05:48, Güncelleme: 27.11.2021 - 06:35
 

AKGENÇ KOCAELİ'DEN ONLARA BAKLAVA İKRAMI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli  İl Teşkilatı tüm ilçe teşkilatlarında "Genişletilmiş İkçe Danışma Meclisleri" toplantılarını gerçekleştirmeye devam ediyor.. Ak Parti Kartepe 65.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisinin dün akşam tamamlanmasının ardından, Ak Parti Başiskele İlçe Danışma toplantsı da bu akşam gerçekleştrilecek. Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Teşkilatı tüm ileçelrde olduğu gibi dün akşam Başiskele ilçesine giderek toplantı salonunun süslenme çalışmalarını kontrol etti..  · Salonu süsleyen Partili gençlere baklava götürmeyi de ihmal etmeyen AK Genç Kocaeli o anları sosyal medyadan "Başiskele İlçemizin yarın gerçekleşecek olan danışma meclisi öncesi salonu süsleyen kardeşlerimizi ziyaret ederek, tatlı ikramında bulunduk." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli  İl Teşkilatı tüm ilçe teşkilatlarında "Genişletilmiş İkçe Danışma Meclisleri" toplantılarını gerçekleştirmeye devam ediyor..

Ak Parti Kartepe 65.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisinin dün akşam tamamlanmasının ardından, Ak Parti Başiskele İlçe Danışma toplantsı da bu akşam gerçekleştrilecek. Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Teşkilatı tüm ileçelrde olduğu gibi dün akşam Başiskele ilçesine giderek toplantı salonunun süslenme çalışmalarını kontrol etti..  ·

Salonu süsleyen Partili gençlere baklava götürmeyi de ihmal etmeyen AK Genç Kocaeli o anları sosyal medyadan "Başiskele İlçemizin yarın gerçekleşecek olan danışma meclisi öncesi salonu süsleyen kardeşlerimizi ziyaret ederek, tatlı ikramında bulunduk." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.