ŞEVKİ DEMİRCİ'YE NAZİRE Mİ YAPTILAR?

Siyaset 17.11.2021 - 13:56, Güncelleme: 17.11.2021 - 14:24
 

ŞEVKİ DEMİRCİ'YE NAZİRE Mİ YAPTILAR?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2019 Yerel seçimlerinde Kocaeli'de tekrar aday gösterilmesi en garanti belediye başkanları içinde Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci gösteriliyordu. Çünkü Ak Partinin yaptırdığı anketlerde başarılı çıkmıştı. Lakin beklenen olmadı ve Ak Parti Çayırova'da Şevki Demirci'nin yerine Bünyamin Çiftçi'yi aday gösterdi.. Ak Parti Bölge siyaset kulislerine göre Şevki Demirci'nin adaylığını engelleyen isimler arasında Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli milletvekili Av. Emine Zeybek ile Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş'a yakınlığı ile bilinen Çayırova eski belediye başkanı Yaşar Alkan vardı.. Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli milletvekili Av. Emine Zeybek, Şevki Demirci'yi sadece aday göstertmemekle yetinmeyip "gıyaplarında Partili büyüklere hakaret ettiği" gerekçesi ile Ak Partiden de ihracını sağladı.. Ve bugün milletvekili Emine Zeybek TBMM Grup toplantısında Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'yi yanına oturtup çektirdiği fotoğrafı "Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında haftalık olağan grup toplantımızı gerçekleştiriyoruz." sözleri ile twitterdan paylaştı... Tabi ki bu paylaşıma Başkan Öiftçi çok sevindi ve anında beğendiyi tıkladı.. Şevki Demirci mi? Tabi ki bu fotoğrafa çok bozulmuştur.. Çünkü fotoğraf adeta nazire niyetine paylaşılmış gibi.. Ve sanıyoruz bu fotoğrafa çok bozulan isimlerden birisi de Şevki Demirci'yi kardeşi gibi seven Ak parti Kocaeli siyasetinin eski patronu milletvekili Fikri Işık olacaktır.. Zeybek ikinci paylaşımında ise "Gazi Meclisimizde ziyaretimize gelen Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çitçi'ye teşekkür ediyorum. Başkanımıza çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum." ifadelerine yer verdi..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2019 Yerel seçimlerinde Kocaeli'de tekrar aday gösterilmesi en garanti belediye başkanları içinde Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci gösteriliyordu. Çünkü Ak Partinin yaptırdığı anketlerde başarılı çıkmıştı. Lakin beklenen olmadı ve Ak Parti Çayırova'da Şevki Demirci'nin yerine Bünyamin Çiftçi'yi aday gösterdi..

Ak Parti Bölge siyaset kulislerine göre Şevki Demirci'nin adaylığını engelleyen isimler arasında Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli milletvekili Av. Emine Zeybek ile Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş'a yakınlığı ile bilinen Çayırova eski belediye başkanı Yaşar Alkan vardı..

Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli milletvekili Av. Emine Zeybek, Şevki Demirci'yi sadece aday göstertmemekle yetinmeyip "gıyaplarında Partili büyüklere hakaret ettiği" gerekçesi ile Ak Partiden de ihracını sağladı..

Ve bugün milletvekili Emine Zeybek TBMM Grup toplantısında Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'yi yanına oturtup çektirdiği fotoğrafı "Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında haftalık olağan grup toplantımızı gerçekleştiriyoruz." sözleri ile twitterdan paylaştı...

Tabi ki bu paylaşıma Başkan Öiftçi çok sevindi ve anında beğendiyi tıkladı..

Şevki Demirci mi?
Tabi ki bu fotoğrafa çok bozulmuştur..
Çünkü fotoğraf adeta nazire niyetine paylaşılmış gibi..
Ve sanıyoruz bu fotoğrafa çok bozulan isimlerden birisi de Şevki Demirci'yi kardeşi gibi seven Ak parti Kocaeli siyasetinin eski patronu milletvekili Fikri Işık olacaktır..
Resim
Zeybek ikinci paylaşımında ise "Gazi Meclisimizde ziyaretimize gelen Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çitçi'ye teşekkür ediyorum. Başkanımıza çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum." ifadelerine yer verdi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.