ERBAKAN'IN DAMADI ALTINÖZ GEBZE'DE NAİL ÇİLER'E GİTTİ

Siyaset 09.11.2021 - 00:57, Güncelleme: 09.11.2021 - 01:20
 

ERBAKAN'IN DAMADI ALTINÖZ GEBZE'DE NAİL ÇİLER'E GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Başkanı Mehmet Altınöz dün geldği Gebze'de GTO Başkanı Nail Çilere'e bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.. Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler misafirlerini çok sıcak bir ortamda karşıladı. Ziyarette Mehmet Altınöz, oda üyelerine iktidara gelmeleri halinde ticaret erbabına yönelik yapacakları hizmetleri anlattı. Altınöz’ ün vaatleri ticaret odası üyeleri tarafından memnuniyetle karşılandı.  Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler bu zi,yareti "Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yönetim ekibinin Odamızı ziyaretinde Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte ekonomi, iş dünyası ve Odamızın projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretleri için teşekkür ederiz." sözleri ile sosyal medyadan duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Başkanı Mehmet Altınöz dün geldği Gebze'de GTO Başkanı Nail Çilere'e bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi..

Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler misafirlerini çok sıcak bir ortamda karşıladı. Ziyarette Mehmet Altınöz, oda üyelerine iktidara gelmeleri halinde ticaret erbabına yönelik yapacakları hizmetleri anlattı. Altınöz’ ün vaatleri ticaret odası üyeleri tarafından memnuniyetle karşılandı. 

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler bu zi,yareti "Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yönetim ekibinin Odamızı ziyaretinde Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte ekonomi, iş dünyası ve Odamızın projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretleri için teşekkür ederiz." sözleri ile sosyal medyadan duyurdu..

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.