DARICA ONLARI ÇİZDİRDİ

Spor 24.10.2021 - 09:15, Güncelleme: 24.10.2021 - 09:15
 

DARICA ONLARI ÇİZDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Tokyo 2020 Olimpiyatlarında gümüş madalya kazanan sporcumuz Eray Şamdan ile birlikte, altın madalya kazanan Buse Naz Sürmeneli, Mete Gazoz, Gümüş Madalya kazanan Buse Naz Çakıroğlu ve Bronz Madalya kazanan Taha Akgül’ün çizimlerini, Darıca Tuzla Caddesindeki elektrik trafolarına yaptırdı..  Başkan Bıyık bu konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Tokyo 2020 Olimpiyatlarında gönüllerimizi fetheden sporcumuz Eray Şamdan ile birlikte, altın madalya kazanan Buse Naz Sürmeneli, Mete Gazoz, Gümüş Madalya kazanan Buse Naz Çakıroğlu ve Bronz Madalya kazanan Taha Akgül’ün çizimlerini yaptırdık. Başta Erayımız olmak üzere Rabbim bu genç kardeşlerimizin başarılarını daim kılsın inşallah." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Tokyo 2020 Olimpiyatlarında gümüş madalya kazanan sporcumuz Eray Şamdan ile birlikte, altın madalya kazanan Buse Naz Sürmeneli, Mete Gazoz, Gümüş Madalya kazanan Buse Naz Çakıroğlu ve Bronz Madalya kazanan Taha Akgül’ün çizimlerini, Darıca Tuzla Caddesindeki elektrik trafolarına yaptırdı.. 

Başkan Bıyık bu konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Tokyo 2020 Olimpiyatlarında gönüllerimizi fetheden sporcumuz Eray Şamdan ile birlikte, altın madalya kazanan Buse Naz Sürmeneli, Mete Gazoz, Gümüş Madalya kazanan Buse Naz Çakıroğlu ve Bronz Madalya kazanan Taha Akgül’ün çizimlerini yaptırdık. Başta Erayımız olmak üzere Rabbim bu genç kardeşlerimizin başarılarını daim kılsın inşallah." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.