DEVA GEBZE BAŞKANI KEMAL MEMİŞ AŞKA GELİNCE FENA COŞTU

Siyaset 23.10.2021 - 07:57, Güncelleme: 23.10.2021 - 07:57
 

DEVA GEBZE BAŞKANI KEMAL MEMİŞ AŞKA GELİNCE FENA COŞTU

KOCAELİ HABERİ
DEVA Partisi Genel Başkan yardımcıları İbrahim Çanakçı, Burak Dalgın ve Birol Aydemir dün Kocaeli İl Başkanlığına gelerek esnaf ve sanayi camiasında bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulunduktan sonra basın toplantsı da gerçekleştirdiler.. DEVA Partisinin dünkü siyasi çalışmalarına katılan Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, partisinin performansından ve gördükleri ilgişden etkilenince facebook sosyal medya sayfasından  yaşadığı coşkuyu anlatan bir yazı paylaştı.. İŞTE KEMAL MEMİŞ'İN O COŞKUSU “Heyecanını kaybetmişsin Yok inancını kaybetmişsin” Bir şarkıdan “apardım” bu sözleri… Zaten çoğunuz bilirsiniz  Şöyle bakıyorum etrafıma… Sokakta, asansörde, işyerinde, ekranda… Adliyeleri, hastaneleri saymıyorum hiç! Soluk yüzler, donuk gözler, bezgin bedenler… Kelimeler kifayetsiz, sözler yavan, iddialar yalan… Yine bir şarkıda söylenen “Bu hayatın heyecanı, meyecanı yok!” cümlesini doğrularcasına bir ruh hali hakim olmuş topluma… Hani “eskilerin” deyimi ile; “ ölü toprağı serpilmiş” gibi… Asıl sorunumuz bu sanırım… Bütün sorun olarak ortaya çıkan sebeplerin, “sebebi” bu işte!.. Umut, heyecan, sevda, gönül; yani moral/motivasyon tükenmiş! Dün gün boyu, “dopdolu, kıran kırana, yoğun” bir gün yaşadık… Sabah 08:00’de başlayıp gece 23:00’a kadar temposu hiç düşmeden süren ve inanılmaz bir fiziksel efor sarfettiren bir gün… Ama heyhat! Hiç birimiz yorgunluk nedir bilmiyorduk, ayrılmak istemiyorduk… Giderken bile iki, üç defa dönüp dönüp hatır istedik birbirimizden, samimi tebessüm ile, gözlerimizde ışıltı ile… Heyecan, umut, inanç… Müthiş bir moral/motivasyon vardı hasılı… “Beni bu yolu iten neydi?” Sorusuna bir kez daha aynı cevabı verdim dün akşam… Bu heyecan, umut, inanç etrafında takım olmanın ve ortak hayale ulaşmanın adı olduğu için DEVA Ailesine dahil olmuştum… İyi ki de olmuşum… Bir kez daha gördüm ki, bu ailede; Umut, heyecan, moral var… Enerji, motivasyon, inanç var… Takım ruhu, hiyerarşi, teşkilat bilinci var… Liyakat, ehliyet, bilgi, birikim, tecrübe var… Alaylı, mektepli var… Kısacası “her derde DEVA var”… Çok yaşa, DEVA! İyi ki varsın!
KOCAELİ HABERİ

DEVA Partisi Genel Başkan yardımcıları İbrahim Çanakçı, Burak Dalgın ve Birol Aydemir dün Kocaeli İl Başkanlığına gelerek esnaf ve sanayi camiasında bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulunduktan sonra basın toplantsı da gerçekleştirdiler..

DEVA Partisinin dünkü siyasi çalışmalarına katılan Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, partisinin performansından ve gördükleri ilgişden etkilenince facebook sosyal medya sayfasından  yaşadığı coşkuyu anlatan bir yazı paylaştı..

İŞTE KEMAL MEMİŞ'İN O COŞKUSU

“Heyecanını kaybetmişsin
Yok inancını kaybetmişsin”
Bir şarkıdan “apardım” bu sözleri…
Zaten çoğunuz bilirsiniz 
Şöyle bakıyorum etrafıma…
Sokakta, asansörde, işyerinde, ekranda…
Adliyeleri, hastaneleri saymıyorum hiç!
Soluk yüzler, donuk gözler, bezgin bedenler… Kelimeler kifayetsiz, sözler yavan, iddialar yalan…
Yine bir şarkıda söylenen “Bu hayatın heyecanı, meyecanı yok!” cümlesini doğrularcasına bir ruh hali hakim olmuş topluma…
Hani “eskilerin” deyimi ile; “ ölü toprağı serpilmiş” gibi…
Asıl sorunumuz bu sanırım…
Bütün sorun olarak ortaya çıkan sebeplerin, “sebebi” bu işte!..
Umut, heyecan, sevda, gönül; yani moral/motivasyon tükenmiş!
Dün gün boyu, “dopdolu, kıran kırana, yoğun” bir gün yaşadık…
Sabah 08:00’de başlayıp gece 23:00’a kadar temposu hiç düşmeden süren ve inanılmaz bir fiziksel efor sarfettiren bir gün…
Ama heyhat!
Hiç birimiz yorgunluk nedir bilmiyorduk, ayrılmak istemiyorduk…
Giderken bile iki, üç defa dönüp dönüp hatır istedik birbirimizden, samimi tebessüm ile, gözlerimizde ışıltı ile…
Heyecan, umut, inanç…
Müthiş bir moral/motivasyon vardı hasılı…
“Beni bu yolu iten neydi?” Sorusuna bir kez daha aynı cevabı verdim dün akşam…
Bu heyecan, umut, inanç etrafında takım olmanın ve ortak hayale ulaşmanın adı olduğu için DEVA Ailesine dahil olmuştum…
İyi ki de olmuşum…
Bir kez daha gördüm ki, bu ailede;
Umut, heyecan, moral var…
Enerji, motivasyon, inanç var…
Takım ruhu, hiyerarşi, teşkilat bilinci var…
Liyakat, ehliyet, bilgi, birikim, tecrübe var…
Alaylı, mektepli var…
Kısacası “her derde DEVA var”…
Çok yaşa, DEVA!
İyi ki varsın!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.