İMAMOĞLU İLE PARİS BELEDİYE BAŞKANI ANNE HİDALGO KARŞILIKLI JESTLEŞTİ

Siyaset 29.09.2021 - 01:13, Güncelleme: 29.09.2021 - 01:34
 

İMAMOĞLU İLE PARİS BELEDİYE BAŞKANI ANNE HİDALGO KARŞILIKLI JESTLEŞTİ

Kocaelihaberi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Nisan 2014'ten beri Paris belediye başkanı olan ve yapılacak olan yeni yerel seçimde tekrar belediye başkanlığına adaya olan Paris Belediye Başkanı  Anne Hidalgo'ya  twitter sayfasından ingilizce olarak  yayınladığı " Paris Belediye Başkanı arkadaşım ve meslektaşım Anne Hidalgo'ya Fransa'da başkan adayı olarak çıktığı yeni yolculuğunda bol şans diliyorum." mesajı ile destek verdi.. Paris Belediye Başkanı  Anne Hidalgo'da İmamoğlu'nun bu jestine karşılık yine kendi twitter sayfasından Türkçe olarak yayınladığı "Sevgili Ekrem İmamoglu, senin gibi büyük bir belediye başkanından böyle bir destek mesajı almak bana ilham veriyor ve beni çok duygulandırıyor. Sana ve İstanbul'daki bütün arkadaşlarıma dostane selamlarımı iletiyorum." sözleri ile cevap verdi..   Sevgili @ekrem_imamoglu, senin gibi büyük bir belediye başkanından böyle bir destek mesajı almak bana ilham veriyor ve beni çok duygulandırıyor. Sana ve İstanbul'daki bütün arkadaşlarıma dostane selamlarımı iletiyorum. https://t.co/Xa6offqfh6— Anne Hidalgo (@Anne_Hidalgo) September 28, 2021
Kocaelihaberi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Nisan 2014'ten beri Paris belediye başkanı olan ve yapılacak olan yeni yerel seçimde tekrar belediye başkanlığına adaya olan Paris Belediye Başkanı  Anne Hidalgo'ya  twitter sayfasından ingilizce olarak  yayınladığı " Paris Belediye Başkanı arkadaşım ve meslektaşım Anne Hidalgo'ya Fransa'da başkan adayı olarak çıktığı yeni yolculuğunda bol şans diliyorum." mesajı ile destek verdi..

Paris Belediye Başkanı  Anne Hidalgo'da İmamoğlu'nun bu jestine karşılık yine kendi twitter sayfasından Türkçe olarak yayınladığı "Sevgili Ekrem İmamoglu, senin gibi büyük bir belediye başkanından böyle bir destek mesajı almak bana ilham veriyor ve beni çok duygulandırıyor. Sana ve İstanbul'daki bütün arkadaşlarıma dostane selamlarımı iletiyorum." sözleri ile cevap verdi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.