GEBZELİ KOMİSER KOÇ'UN YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR; ATEŞE OLDU

Güncel 24.09.2021 - 03:56, Güncelleme: 24.09.2021 - 03:56
 

GEBZELİ KOMİSER KOÇ'UN YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR; ATEŞE OLDU

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze'de büyüyüp, okuyup Komiser olduktan sonra Gebze Emniyet Müdürlüğünde Asayiş Şübe Amirliği, Çevik Kuvvet Şübe Amirliği ve KOM amirliği görevlerinde bulunan Ozan Koç, tayin edildiği Şırnak'ta Valilik Özel Kalem Müdürlüğü görevini de başarılı bir şekilde yürüttükten sonra Ankara'ya tayin edilerek Emniyet Genel Müdürü Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirilmişti.. Ozan Koç bu görevinin ardından İstanbul'a tayin edilerek Sabiha Gökçen Havaalanı Amirliği görevini de başarı ile yerine getirince geçtiğimiz güğnlerde terfi alarak İsviçre Başkonsolosluğuna Ateşe olarak atandı.. Aslen Ardahanlı ve doğma büyüme ise Gebzeli olan Ozan Koç'un bu başarı grafiği hem Gebze hem de babaocağı Ardahan'da kendsini tanıynalra arasında büyük bir sevinç ve gurur vesilesi olurken, biz de bu yeni görevinde kendsine başarılar diliyoruz.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze'de büyüyüp, okuyup Komiser olduktan sonra Gebze Emniyet Müdürlüğünde Asayiş Şübe Amirliği, Çevik Kuvvet Şübe Amirliği ve KOM amirliği görevlerinde bulunan Ozan Koç, tayin edildiği Şırnak'ta Valilik Özel Kalem Müdürlüğü görevini de başarılı bir şekilde yürüttükten sonra Ankara'ya tayin edilerek Emniyet Genel Müdürü Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirilmişti..

Ozan Koç bu görevinin ardından İstanbul'a tayin edilerek Sabiha Gökçen Havaalanı Amirliği görevini de başarı ile yerine getirince geçtiğimiz güğnlerde terfi alarak İsviçre Başkonsolosluğuna Ateşe olarak atandı..

Aslen Ardahanlı ve doğma büyüme ise Gebzeli olan Ozan Koç'un bu başarı grafiği hem Gebze hem de babaocağı Ardahan'da kendsini tanıynalra arasında büyük bir sevinç ve gurur vesilesi olurken, biz de bu yeni görevinde kendsine başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.