ELAZIĞDA GEBZELİ SEVİNDİK RÜZGARI

Spor 21.09.2021 - 09:24, Güncelleme: 21.09.2021 - 09:24
 

ELAZIĞDA GEBZELİ SEVİNDİK RÜZGARI

KOCAELİ HABERİ
03/10 Eylül 2021 tarihleri arasında Elazığ da düzenlenen gençler Türkiye boks şampiyonasına Gebze Sevindik sporun yetiştirdiği şampıyonlar damgasını vurdu. Daha önce Sevindik spor forması ile kulübüne bir çok şampıyonluklar kazandıran Alperen terzi ve Semih gümüş Darıca Belediyespor kulübü forması ile boş geçmediler 71 kg da Alperen terzi şampıyon olurlen 56 kg da Semih gümüş de şampıyonluk kürsüsünde 3.lük de yerini aldı. Ayrıca 63.5 kg da Melih Yıldırım Ballıoğlu Ankara Büyükşehir belediyesi forması ile şampıyonlukla taçlandırdı. Gurur verici tablonun ardından açıklama yapan Sevindikspor kulüp başkanı Gökhan Bayramoğlu "Türk sporuna her zaman yeni yüzler yeni heyecanlar kazandırmak için çalışmalarımızı teknik ekinimiz ile aralıksız sürdürüyoruz başta antrönürümüz Selim Vinçoğlu olmak üzere yetiştirdiğimiz şampıyon sporcularımızı canı gönülden kutluyorum dedi açıklamalarına devam eden Gökhan Bayramoğlu 13 ekimde Sırbistan’da yapılacak olan gençler Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil edecek sporcularımızın başarılar diliyorum güzel neticeler ile döneceklerini bekliyoruz" dedi..
KOCAELİ HABERİ

03/10 Eylül 2021 tarihleri arasında Elazığ da düzenlenen gençler Türkiye boks şampiyonasına Gebze Sevindik sporun yetiştirdiği şampıyonlar damgasını vurdu. Daha önce Sevindik spor forması ile kulübüne bir çok şampıyonluklar kazandıran Alperen terzi ve Semih gümüş Darıca Belediyespor kulübü forması ile boş geçmediler 71 kg da Alperen terzi şampıyon olurlen 56 kg da Semih gümüş de şampıyonluk kürsüsünde 3.lük de yerini aldı. Ayrıca 63.5 kg da Melih Yıldırım Ballıoğlu Ankara Büyükşehir belediyesi forması ile şampıyonlukla taçlandırdı.

Gurur verici tablonun ardından açıklama yapan Sevindikspor kulüp başkanı Gökhan Bayramoğlu "Türk sporuna her zaman yeni yüzler yeni heyecanlar kazandırmak için çalışmalarımızı teknik ekinimiz ile aralıksız sürdürüyoruz başta antrönürümüz Selim Vinçoğlu olmak üzere yetiştirdiğimiz şampıyon sporcularımızı canı gönülden kutluyorum dedi açıklamalarına devam eden Gökhan Bayramoğlu 13 ekimde Sırbistan’da yapılacak olan gençler Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil edecek sporcularımızın başarılar diliyorum güzel neticeler ile döneceklerini bekliyoruz" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.