NAİL ÇİLER'İ ZİYARETE GELDİLER

Güncel 15.09.2021 - 18:17, Güncelleme: 15.09.2021 - 18:17
 

NAİL ÇİLER'İ ZİYARETE GELDİLER

KOCAELİ HABERİ
Anadolu İş Adamları Derneği (ASKON) Kocaeli Şube Başkanı Faruk Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri bugün Gebze Ticaret Odasaına bir ziyaret gerçekleştirdiler.. GTO Başkanı Nail Çiler bu ziyaret ile ilgili paylaşımında "Odamızı ziyaret eden ve dernek çalışmalarını bizlerle paylaşan Anadolu İş Adamları Derneği (ASKON) Kocaeli Şube Başkanı Faruk Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte sanayiye nitelikli eleman yetiştirmeyi hedefleyen İnovasyon Akademimizi inceledik. Ziyaretleri ve nazik hediyeleri için teşekkür ederiz…" ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Anadolu İş Adamları Derneği (ASKON) Kocaeli Şube Başkanı Faruk Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri bugün Gebze Ticaret Odasaına bir ziyaret gerçekleştirdiler..

GTO Başkanı Nail Çiler bu ziyaret ile ilgili paylaşımında "Odamızı ziyaret eden ve dernek çalışmalarını bizlerle paylaşan Anadolu İş Adamları Derneği (ASKON) Kocaeli Şube Başkanı Faruk Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte sanayiye nitelikli eleman yetiştirmeyi hedefleyen İnovasyon Akademimizi inceledik. Ziyaretleri ve nazik hediyeleri için teşekkür ederiz…" ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.