GEBZE TERMİNALİNDE 23 YAZIHANE KİRAYA VERİLECEK

İlçeler 13.09.2021 - 17:05, Güncelleme: 13.09.2021 - 17:05
 

GEBZE TERMİNALİNDE 23 YAZIHANE KİRAYA VERİLECEK

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi Gebze Terminalinde yer alan ait 23 tane otobüs yazıhanesini kiraya vereceğini duyurdu.. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre Gebze Belediyesi tarafından Barış mahallesinde bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bulunan 23 adet Yazıhane kiraya verileceği duyuruldu. Söz konusu iş yerlerinin kiralama muhammen bedelleri aylık 2 bin 200 TL olarak açıklandı ve bir yıl süreyle geçerli olacak. Pazarlık gerçekleşecek ihale 30 Eylül 2021’de yapılacak. İhale için teklif vermek isteyenler başvurularını  esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda yapabilecek.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi Gebze Terminalinde yer alan ait 23 tane otobüs yazıhanesini kiraya vereceğini duyurdu..

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre Gebze Belediyesi tarafından Barış mahallesinde bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bulunan 23 adet Yazıhane kiraya verileceği duyuruldu. Söz konusu iş yerlerinin kiralama muhammen bedelleri aylık 2 bin 200 TL olarak açıklandı ve bir yıl süreyle geçerli olacak. Pazarlık gerçekleşecek ihale 30 Eylül 2021’de yapılacak. İhale için teklif vermek isteyenler başvurularını  esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda yapabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.