BARAN AYDIN ÇAYIROVA BELEDİYESİNE Mİ HAZIRLANIYOR?

Siyaset 08.09.2021 - 15:46, Güncelleme: 08.09.2021 - 17:07
 

BARAN AYDIN ÇAYIROVA BELEDİYESİNE Mİ HAZIRLANIYOR?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Çayırovalı genç iş adamı, Gebze Ticaret Odası Meclis üyesi ve CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Baran Aydın'ın önümüzdeki yerel seçimlerde CHP'den Çayırova Belediye Başkan adayı olmak niyetinde olduğu siyaset kulislerinde konuşuluyordu.. Bugün Kocaeli'ye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu en ön saflarda karşılayan isimlerden birisi de Baran Aydın oldu. Baran Aydın ile Kılıçdaroğlu arasındaki samimi diyalog ise Baran Aydın'ın önümüzdeki seçimlerde adaylığa hızlı bir giriş yapacağının işareti olarak algılandı.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Çayırovalı genç iş adamı, Gebze Ticaret Odası Meclis üyesi ve CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Baran Aydın'ın önümüzdeki yerel seçimlerde CHP'den Çayırova Belediye Başkan adayı olmak niyetinde olduğu siyaset kulislerinde konuşuluyordu..

Bugün Kocaeli'ye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu en ön saflarda karşılayan isimlerden birisi de Baran Aydın oldu. Baran Aydın ile Kılıçdaroğlu arasındaki samimi diyalog ise Baran Aydın'ın önümüzdeki seçimlerde adaylığa hızlı bir giriş yapacağının işareti olarak algılandı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.