BAŞKAN BIYIK ESKİ YARDIMCISININ NİKAHINI KIYDI

Yaşam 02.09.2021 - 21:53, Güncelleme: 02.09.2021 - 21:53
 

BAŞKAN BIYIK ESKİ YARDIMCISININ NİKAHINI KIYDI

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 2017 yılında AK Parti Darıca İlçe Başkanı olduğu dönemde ilçe başkan yardımcısı ve ilçe sekreteri olan İmral Doğan'ın nikah akdini bizzat kendsi gerçekleştirdi.. Muzaffer Bıyık eski ilçe başkan yardımcısı İmral Doğan'ın nikahını kıydıktan sonra o anları "İlçe başkanı olduğum dönemde başkan yardımcım olan İmral & Mehmet çiftinin nikah akdini İlçe Başkanımız Ufuk Acay’ın şahitliğinde gerçekleştirdik. Değerli kardeşlerime iki cihan saadeti diliyorum." mesajı ile sosyal medyadan paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 2017 yılında AK Parti Darıca İlçe Başkanı olduğu dönemde ilçe başkan yardımcısı ve ilçe sekreteri olan İmral Doğan'ın nikah akdini bizzat kendsi gerçekleştirdi..

Muzaffer Bıyık eski ilçe başkan yardımcısı İmral Doğan'ın nikahını kıydıktan sonra o anları "İlçe başkanı olduğum dönemde başkan yardımcım olan İmral & Mehmet çiftinin nikah akdini İlçe Başkanımız Ufuk Acay’ın şahitliğinde gerçekleştirdik. Değerli kardeşlerime iki cihan saadeti diliyorum." mesajı ile sosyal medyadan paylaştı..
Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.