BÜYÜKAKIN MAHARETİNİ SERGİLEDİ

Spor 10.08.2021 - 07:38, Güncelleme: 10.08.2021 - 07:45
 

BÜYÜKAKIN MAHARETİNİ SERGİLEDİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  Doç.Dr.Tahir Büyükakın dün Kartepe ilçesinde bizzat yer aldığı bir spor etkinliğini sosyal medyadan "Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birliğinin düzenlediği 50 yaş üstü şöhretler #futbol turnuvası'nda maharetlerimizi sergiledik" sözleri ile paylaştı.. Biz de Başkan Büyükakın'ın kendi ifadesinden yola çıkarak kendisine "Maharetli Başkan" diyor ve de "futbol oynamak da topa vurmak da ayrı bir beceri ister" diye ekliyoruz..  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  Doç.Dr.Tahir Büyükakın dün Kartepe ilçesinde bizzat yer aldığı bir spor etkinliğini sosyal medyadan "Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birliğinin düzenlediği 50 yaş üstü şöhretler #futbol turnuvası'nda maharetlerimizi sergiledik" sözleri ile paylaştı..

Biz de Başkan Büyükakın'ın kendi ifadesinden yola çıkarak kendisine "Maharetli Başkan" diyor ve de "futbol oynamak da topa vurmak da ayrı bir beceri ister" diye ekliyoruz..  
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.