TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU'NDAN NAİL ÇİLER'E ÖVGÜ

Güncel 07.08.2021 - 19:35, Güncelleme: 07.08.2021 - 19:35
 

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU'NDAN NAİL ÇİLER'E ÖVGÜ

KOCAELİ HABERİ
TOBB Başkanı Rıfat Hisaarcıklıoğlu bugün gittiği Milas ilçesi yangın bölgesinde, Milas Ticaret Odasında yaptığı konuşmada yangın bölgesine yardım malzemelerini bizzat kendisi götürerek mağdurlara destek veren Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'e övdü.. Başkan Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada "Milas’tayız. Oda ve Borsalarımızın arazöz, kuru gıda, un, yem, malzeme, maske yardımı Milas’a ulaşmaya devam ediyor. Orman yangınlarının yaralarını dayanışmayla saracağız. Birlikten güç ve umut doğar. Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nda üyelerimizin talep ve önerilerini dinledik. Bu tür zamanlar beraberliğin ve dayanışmanın en fazla olması gereken zamanlardır. Gebze TO Başkanımız Nail Çiler, orman yangınlarının başladığı ilk günden itibaren sahadaydı. Her bölgeden Odalar/Borsalar ihtiyaç duyulan malzemeleri tedarik edip yangın bölgelerine ulaştırdılar." dedi..
KOCAELİ HABERİ

TOBB Başkanı Rıfat Hisaarcıklıoğlu bugün gittiği Milas ilçesi yangın bölgesinde, Milas Ticaret Odasında yaptığı konuşmada yangın bölgesine yardım malzemelerini bizzat kendisi götürerek mağdurlara destek veren Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'e övdü..

Başkan Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada "Milas’tayız. Oda ve Borsalarımızın arazöz, kuru gıda, un, yem, malzeme, maske yardımı Milas’a ulaşmaya devam ediyor. Orman yangınlarının yaralarını dayanışmayla saracağız. Birlikten güç ve umut doğar. Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nda üyelerimizin talep ve önerilerini dinledik. Bu tür zamanlar beraberliğin ve dayanışmanın en fazla olması gereken zamanlardır. Gebze TO Başkanımız Nail Çiler, orman yangınlarının başladığı ilk günden itibaren sahadaydı. Her bölgeden Odalar/Borsalar ihtiyaç duyulan malzemeleri tedarik edip yangın bölgelerine ulaştırdılar." dedi..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.