AK KADIN KOCAELİ VE GEBZE BAŞKANLARINDAN ÇATKAPI ZİYARET

Siyaset 07.08.2021 - 18:45, Güncelleme: 07.08.2021 - 23:39
 

AK KADIN KOCAELİ VE GEBZE BAŞKANLARINDAN ÇATKAPI ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir geçtiğimiz gün Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehire Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile birlikte katıldığı Gebze'nin köylerini ziyaret programında Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder'i de beraberine alarak ev ziyaretlerinde bulundu.. Tepemanayır Köyü’nde bir dizi ziyarette bulunanan Yasemin Özdemir ile Şenay Önder'e köylü kadınların ilgisi dikkatlerden kaçmadı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir geçtiğimiz gün Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehire Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile birlikte katıldığı Gebze'nin köylerini ziyaret programında Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder'i de beraberine alarak ev ziyaretlerinde bulundu..

Tepemanayır Köyü’nde bir dizi ziyarette bulunanan Yasemin Özdemir ile Şenay Önder'e köylü kadınların ilgisi dikkatlerden kaçmadı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.