TÜRKİYE'Yİ 'KIRMIZI LİSTE'YE ALDILAR

Dünya 02.08.2021 - 17:00, Güncelleme: 02.08.2021 - 17:12
 

TÜRKİYE'Yİ 'KIRMIZI LİSTE'YE ALDILAR

Türkiye 'kırmızı liste'de
Türkiye 'kırmızı liste'de: İngiltere, 2 doz aşı olan AB ve ABD vatandaşlarına karantina zorunluluğunu kaldırdı.. İngiltere'de, 2 doz koronavirüs aşısı yaptıran ABD ve Avrupa Birliği (AB) vatandaşlarına, ülkeye girişlerinde karantina zorunluluğu kaldırıldı. İngiltere'ye girişlerde 'Yeşil geçiş kartı'nda tam aşılandığını kanıtlayan AB vatandaşlarıyla aşı kartını gösteren ABD vatandaşları, bugünden itibaren 10 günlük karantina zorunluluğundan muaf tutulacak. İngiliz hükümetinden yapılan açıklamaya göre, Kovid-19'un delta varyantının yayılma oranındaki artış nedeniyle Fransa vatandaşları için karantina uygulaması devam edecek. 'Yeşil' listede yer alan ülkelerden İngiltere'ye seyahat edeceklere ise karantina uygulanmıyor ve bu kişilerden son 72 saat içerisinde yaptırdıkları PCR testi sonucu talep ediliyor. İngilizlerin tatile gittiği ülkeler arasında ön sıralarda yer alan İspanya, İtalya, Portekiz ve Yunanistan 'sarı listede', Türkiye 'kırmızı listede' bulunuyor.
Türkiye 'kırmızı liste'de

Türkiye 'kırmızı liste'de: İngiltere, 2 doz aşı olan AB ve ABD vatandaşlarına karantina zorunluluğunu kaldırdı..

İngiltere'de, 2 doz koronavirüs aşısı yaptıran ABD ve Avrupa Birliği (AB) vatandaşlarına, ülkeye girişlerinde karantina zorunluluğu kaldırıldı.

İngiltere'ye girişlerde 'Yeşil geçiş kartı'nda tam aşılandığını kanıtlayan AB vatandaşlarıyla aşı kartını gösteren ABD vatandaşları, bugünden itibaren 10 günlük karantina zorunluluğundan muaf tutulacak.

İngiliz hükümetinden yapılan açıklamaya göre, Kovid-19'un delta varyantının yayılma oranındaki artış nedeniyle Fransa vatandaşları için karantina uygulaması devam edecek.

'Yeşil' listede yer alan ülkelerden İngiltere'ye seyahat edeceklere ise karantina uygulanmıyor ve bu kişilerden son 72 saat içerisinde yaptırdıkları PCR testi sonucu talep ediliyor.

İngilizlerin tatile gittiği ülkeler arasında ön sıralarda yer alan İspanya, İtalya, Portekiz ve Yunanistan 'sarı listede', Türkiye 'kırmızı listede' bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.