Burcu Esmersoy'dan Sevgililer Günü için açık çağrı

06.02.2021 - 16:47, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Burcu Esmersoy'dan Sevgililer Günü için açık çağrı

Burcu Esmersoy, Sevgililer Günü’nü yalnız geçirecek Güzel sunucu “Benim 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlayacak bir aşkım olmadığı için o gün hiç bir planım yok. Benimle ilgili planı olan varsa haber versin” dedi. Haftaya Pazar günü 14 Şubat Sevgililer Günü kutlanacak. Ancak hem koronavirüs hem de kısıtlama, geçtiğimiz yıllarda coşkuyla kutlanan Sevgililer Günü’ne de gölge düşürecek.Sokağa çıkma yasağının olduğu hafta sonuna denk gelen özel gün için sunucu Burcu Esmersoy ilginç bir teklifte bulundu. “PLANI OLAN VARSA HABER VERSİN” Sevgililer Günü’nü yalnız geçireceğini dile getiren sunucu, “Benim 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlayacak bir aşkım olmadığı için o gün hiç bir planım yok. Benimle ilgili planı olan varsa haber versin.” dedi. ensonhaber.com

Burcu Esmersoy, Sevgililer Günü’nü yalnız geçirecek

Güzel sunucu “Benim 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlayacak bir aşkım olmadığı için o gün hiç bir planım yok. Benimle ilgili planı olan varsa haber versin” dedi.

Haftaya Pazar günü 14 Şubat Sevgililer Günü kutlanacak. Ancak hem koronavirüs hem de kısıtlama, geçtiğimiz yıllarda coşkuyla kutlanan Sevgililer Günü’ne de gölge düşürecek.Sokağa çıkma yasağının olduğu hafta sonuna denk gelen özel gün için sunucu Burcu Esmersoy ilginç bir teklifte bulundu.

“PLANI OLAN VARSA HABER VERSİN”
Sevgililer Günü’nü yalnız geçireceğini dile getiren sunucu, “Benim 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlayacak bir aşkım olmadığı için o gün hiç bir planım yok. Benimle ilgili planı olan varsa haber versin.” dedi.
Burcu Esmersoy ile ilgili görsel sonucu
ensonhaber.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.