DARICA FARABİ’DE ONLAR KAZANDI

31.01.2021 - 13:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA FARABİ’DE ONLAR KAZANDI

KOCAELİ HABERİ Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde döner sermaye komisyon seçimlerinde Zafer Kurt seçimleri kazandı. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Döner Sermaye Komisyonu seçimleri gerçekleştirildi. Seçimlerde geçen dönem de seçilen Türk Sağlık-Sen İşyeri Baş Temsilcisi Zafer Kurt ile Cafer Çelik arasında gerçekleşti. Döner Sermaye Komisyonu seçimlerine 267 sağlık çalışanı katılırken, 263 geçerli, 45 oy ise geçersiz sayıldı. Zafer Kurt 180, Cafer Çelik ise 79 oy aldı.  Böylelikle Türk Sağlık-Sen İşyeri Baş temsilcisi Zafer Kurt çalışanların büyük desteği ile döner sermaye komisyonunda görev yapmaya devam edecek.

KOCAELİ HABERİ Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde döner sermaye komisyon seçimlerinde Zafer Kurt seçimleri kazandı.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Döner Sermaye Komisyonu seçimleri gerçekleştirildi. Seçimlerde geçen dönem de seçilen Türk Sağlık-Sen İşyeri Baş Temsilcisi Zafer Kurt ile Cafer Çelik arasında gerçekleşti. Döner Sermaye Komisyonu seçimlerine 267 sağlık çalışanı katılırken, 263 geçerli, 45 oy ise geçersiz sayıldı.

Zafer Kurt 180, Cafer Çelik ise 79 oy aldı.  Böylelikle Türk Sağlık-Sen İşyeri Baş temsilcisi Zafer Kurt çalışanların büyük desteği ile döner sermaye komisyonunda görev yapmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.