FATMA KAPLAN HÜRRİYET 2024 İÇİN GEBZE BÖLGESİNDE

Siyaset 30.01.2021 - 05:17, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

FATMA KAPLAN HÜRRİYET 2024 İÇİN GEBZE BÖLGESİNDE

KOCAELİ HABERİ 2024 yerel seçimleri için Millet İttifakı Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'den "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı vizesi" alan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet seçim çalışmalarına Kocaeli'de en zayıf olduğu Gebze Bölgesinden başladı.. Hürriyet’ten Çayırova’da grevdeki Baldur işçilerine destek İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, dün geldiği Gebze Bölgesinde CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan, Gebze İlçe Kadın kolları başkanuı Yaşa Erdoğan ve partililer ile birlikte Çayırova’da bulunan Baldur Süspansiyon Fabrikasında greve çıkan işçilere destek ziyaretinde bulundu.. Fatma Kaplan Hürriyet bu ziyareti "Baldur Fabrikası'nda 35 gündür grevde olan Birlesik Metal işçilerine, haklı mücadelelerinde destek ziyareti gerçekleştirdik, dayanışma için gıda desteğinde bulunduk" sözleri ile duyururken Kocaeli siyaset kulisleri ise "2024 yerel seçimleri için propaganda yatırımı" olarak yorumladı..

KOCAELİ HABERİ 2024 yerel seçimleri için Millet İttifakı Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'den "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı vizesi" alan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet seçim çalışmalarına Kocaeli'de en zayıf olduğu Gebze Bölgesinden başladı..

Hürriyet’ten Çayırova’da grevdeki Baldur işçilerine destek

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, dün geldiği Gebze Bölgesinde CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan, Gebze İlçe Kadın kolları başkanuı Yaşa Erdoğan ve partililer ile birlikte Çayırova’da bulunan Baldur Süspansiyon Fabrikasında greve çıkan işçilere destek ziyaretinde bulundu..


Fatma Kaplan Hürriyet bu ziyareti "Baldur Fabrikası'nda 35 gündür grevde olan Birlesik Metal işçilerine, haklı mücadelelerinde destek ziyareti gerçekleştirdik, dayanışma için gıda desteğinde bulunduk" sözleri ile duyururken Kocaeli siyaset kulisleri ise "2024 yerel seçimleri için propaganda yatırımı" olarak yorumladı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.