BÜYÜKAKIN GÜZEL HABERİ GECE YARISI DUYURDU

29.01.2021 - 04:42, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BÜYÜKAKIN GÜZEL HABERİ GECE YARISI DUYURDU

KOCAELİ HABERİ Yağan kar ve yağmurlar Yuvacık ve Namazgah Barajlarında su seviyesini yükseltti.. Kocaeli'nin su ihtiyacının karşılandığı Yuvacık Barajında ve bir diğer barajı olan Namazgah barajında kar ve yağmur yağışları su seviyesini yükseltti.. Kocaeli BüyükşehirBelediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın teknik ekibinden almış olduğu bu sevindirici haberi, gece yarısı  twitter sayfasından "Rahmet. Bereket. Bin şükür... Yuvacık yüzde 24, Namazgah yüzde 71" sözleri ile duyurdu..

KOCAELİ HABERİ Yağan kar ve yağmurlar Yuvacık ve Namazgah Barajlarında su seviyesini yükseltti..

Kocaeli'nin su ihtiyacının karşılandığı Yuvacık Barajında ve bir diğer barajı olan Namazgah barajında kar ve yağmur yağışları su seviyesini yükseltti..

Kocaeli BüyükşehirBelediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın teknik ekibinden almış olduğu bu sevindirici haberi, gece yarısı  twitter sayfasından "Rahmet. Bereket. Bin şükür... Yuvacık yüzde 24, Namazgah yüzde 71" sözleri ile duyurdu..
Resim
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.