SIRRI ALTAY YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaşam 13.12.2020 - 12:06, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SIRRI ALTAY YAŞAMINI YİTİRDİ

KOCAELİ HABERİ Gebze Böllgesi inşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Altay İnşaat’ın sahibi Sırrı Altay yakalanmış olduğu koronavirüs nedeniyle 62 yaşında yaşama veda etti.. Bir süreden beri özel bir hastanenein yoğun bakımında tedavi altında blunan Sırrı Altay'ın vefat haberi bölgede ve tanıyanları arasında büyük bir üzüntü oluşturdu.. Aslen Erzurum İspir doğumlu olan ve uzun yıllardan beri Gebze bölgesinde yaşamını sürdüren Sırrı Altay bir kaç ay önce de annesi ve babasını peşpeşe koronavirüs nedeni iel kaybetmişti.. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..

KOCAELİ HABERİ Gebze Böllgesi inşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Altay İnşaat’ın sahibi Sırrı Altay yakalanmış olduğu koronavirüs nedeniyle 62 yaşında yaşama veda etti..

Bir süreden beri özel bir hastanenein yoğun bakımında tedavi altında blunan Sırrı Altay'ın vefat haberi bölgede ve tanıyanları arasında büyük bir üzüntü oluşturdu..

Aslen Erzurum İspir doğumlu olan ve uzun yıllardan beri Gebze bölgesinde yaşamını sürdüren Sırrı Altay bir kaç ay önce de annesi ve babasını peşpeşe koronavirüs nedeni iel kaybetmişti..

Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.