FATMA KAPLAN HÜRRİYET O ÇALIŞANLARI AÇIĞA ALDI

12.12.2020 - 16:12, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

FATMA KAPLAN HÜRRİYET O ÇALIŞANLARI AÇIĞA ALDI

KOCAELİ HABERİ İzmitlilerin tepksine neden olan Yahya Kaptan Mahallesi'nde gerçekleşen köpek ölümleriyle ilgili olarak CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'ten son dakik açıklaması geldi.. İŞTE O AÇIKLAMA "Kamuoyuna saygıyla duyurulur Yahya Kaptan Mahallesi'nde gerçekleşen köpek ölümleriyle ilgili olarak açılan soruşturma tamamlanana kadar Veterinerlik İşleri Müdürlüğü tüm çalışanları açığa alınmış olup tüm çalışmalarına ara verilmiştir. Açılan soruşturma neticesinde ihmali bulunan kim varsa gereken her türlü girişim titizlikle yerine getirilecektir. İzmit Belediyesi olarak yaşanan acı olayın derin üzüntüsünü duyuyor, tüm hayvan severlerin acısını en kalbi duygularımızla paylaşıyoruz. Saygılarımızla."

KOCAELİ HABERİ İzmitlilerin tepksine neden olan Yahya Kaptan Mahallesi'nde gerçekleşen köpek ölümleriyle ilgili olarak CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'ten son dakik açıklaması geldi..

İŞTE O AÇIKLAMA
"Kamuoyuna saygıyla duyurulur Yahya Kaptan Mahallesi'nde gerçekleşen köpek ölümleriyle ilgili olarak açılan soruşturma tamamlanana kadar Veterinerlik İşleri Müdürlüğü tüm çalışanları açığa alınmış olup tüm çalışmalarına ara verilmiştir. Açılan soruşturma neticesinde ihmali bulunan kim varsa gereken her türlü girişim titizlikle yerine getirilecektir. İzmit Belediyesi olarak yaşanan acı olayın derin üzüntüsünü duyuyor, tüm hayvan severlerin acısını en kalbi duygularımızla paylaşıyoruz. Saygılarımızla."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.