Galatasaray'dan 'Irkçı söylem'e sert tepki geldi

02.12.2020 - 07:25, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Galatasaray'dan 'Irkçı söylem'e sert tepki geldi

Emre Bol'un Diagne için sözleri merak ediliyor. Galatasaray, Emre Bol'un A Spor'da yaptığı Diagne açıklamasının ardından 'Irkçı söylemde bulunan şahıs hakkında' isimli bir açıklama yaptı. Peki Emre Bol Diagne hakkında neler dedi? Emre Bol'un Diagne sözleri... A Spor yorumcusu Emre Bol, son maçta 3 gol atan Galatasaray'ın Senegalli forveti Mbaye Diagne'nin performansını yorumlarken, ''Bunlar cahil çocuklar ya, bu Senegal'de kim bilir bu okudu okumadı bilmiyoruz. Orada timsah yiyordu, geldi burada topçu oldu. Adam çok şey değil, cahil, onlara biraz iyi yaklaşmak lazım, düzgün yaklaşmak lazım'' dedi. Bol'un bu sözleri sosyal medyada da tepki çekti. GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA Galatasaray, ''Emre Bol isimli şahıs, A Spor’da yayınlanan "Sabah Sporu" adlı programda, profesyonel futbolcumuz Mbaye Diagne hakkında asla kabul edilemeyecek, ırkçılık ve hakaret niteliğinde sözler sarf etmiştir. Eleştiri kavramından uzak ve ahlaktan yoksun sözleri nedeniyle bu şahıs hakkında gerekli tüm hukuki işlemler ivedilikle başlatılacaktır Seviyesiz yorumlarıyla Türk spor basınını kirleten ve bir insanlık suçu olan ırkçı söylemleriyle ülkemizin uluslararası imajına da büyük zarar veren bu şahsa tüm spor camiasının da gerekli tepkiyi vermesini bekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur'' şeklinde bir açıklama yaptı.

Emre Bol'un Diagne için sözleri merak ediliyor. Galatasaray, Emre Bol'un A Spor'da yaptığı Diagne açıklamasının ardından 'Irkçı söylemde bulunan şahıs hakkında' isimli bir açıklama yaptı. Peki Emre Bol Diagne hakkında neler dedi?

Emre Bol'un Diagne sözleri...

A Spor yorumcusu Emre Bol, son maçta 3 gol atan Galatasaray'ın Senegalli forveti Mbaye Diagne'nin performansını yorumlarken, ''Bunlar cahil çocuklar ya, bu Senegal'de kim bilir bu okudu okumadı bilmiyoruz. Orada timsah yiyordu, geldi burada topçu oldu. Adam çok şey değil, cahil, onlara biraz iyi yaklaşmak lazım, düzgün yaklaşmak lazım'' dedi.
Bol'un bu sözleri sosyal medyada da tepki çekti.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA
Galatasaray, ''Emre Bol isimli şahıs, A Spor’da yayınlanan "Sabah Sporu" adlı programda, profesyonel futbolcumuz Mbaye Diagne hakkında asla kabul edilemeyecek, ırkçılık ve hakaret niteliğinde sözler sarf etmiştir. Eleştiri kavramından uzak ve ahlaktan yoksun sözleri nedeniyle bu şahıs hakkında gerekli tüm hukuki işlemler ivedilikle başlatılacaktır Seviyesiz yorumlarıyla Türk spor basınını kirleten ve bir insanlık suçu olan ırkçı söylemleriyle ülkemizin uluslararası imajına da büyük zarar veren bu şahsa tüm spor camiasının da gerekli tepkiyi vermesini bekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur'' şeklinde bir açıklama yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.