AK PARTİ KOCAELİ- Bir İlçe Kadın kolu başkanı daha atandı

Siyaset 26.11.2020 - 22:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ- Bir İlçe Kadın kolu başkanı daha atandı

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Karamürsel İlçe Kadın kolları başkan adaylılığına Av. Mevlüde Şahin atandı.. Ak Parti Karamürsel ilçe başkanı Sait Mete bu haberi twitter'dan "Yapılan istişareler neticesinde Genel Merkez Kadın Kolları ve İlKadın Kolları Başkanlığımızın tensipleriyle İlçe Kadın Kolları Başkanlığımıza Av. Mevlüde Şahin atanmıştır. İlçemize, ülkemize, partimize hayırlı hizmetler yapmasını temenni eder, Bugüne kadar görevini başarıyla sürdüren Gülsüm Ekin’e teşekkür ederim" mesajı ile duyurdu..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Karamürsel İlçe Kadın kolları başkan adaylılığına Av. Mevlüde Şahin atandı..

Ak Parti Karamürsel ilçe başkanı Sait Mete bu haberi twitter'dan "Yapılan istişareler neticesinde Genel Merkez Kadın Kolları ve İlKadın Kolları Başkanlığımızın tensipleriyle İlçe Kadın Kolları Başkanlığımıza Av. Mevlüde Şahin atanmıştır. İlçemize, ülkemize, partimize hayırlı hizmetler yapmasını temenni eder, Bugüne kadar görevini başarıyla sürdüren Gülsüm Ekin’e teşekkür ederim" mesajı ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.