VALİ BEY KORONAVİRÜSE YAKALANDI

21.11.2020 - 20:16, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

VALİ BEY KORONAVİRÜSE YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ İzmir Valisi Köşger koronavirüse yakalandı.. Deprem sonrasında kentteki koronavirüs vakası ile ölüm sayısının 3 kat arttığını söyleyen İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, yaptığı açıklamada Covid-19'a yakalandığını söyledi.. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli İzmirliler, Kıymetli dostlar; Dün yaptırdığım PCR test sonucu pozitif çıkmış, bu gün itibariyle evde karantina ve tedavi sürecimiz başlamıştır. Genel durumum iyidir. Şifayı verecek olan Allah’tan tüm hastalara şifa dileriz. Lütfen sağlığınıza dikkat edin, kurallara uyun." ifadelerini kullandı. 

KOCAELİ HABERİ İzmir Valisi Köşger koronavirüse yakalandı..

Deprem sonrasında kentteki koronavirüs vakası ile ölüm sayısının 3 kat arttığını söyleyen İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, yaptığı açıklamada Covid-19'a yakalandığını söyledi..

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli İzmirliler, Kıymetli dostlar; Dün yaptırdığım PCR test sonucu pozitif çıkmış, bu gün itibariyle evde karantina ve tedavi sürecimiz başlamıştır. Genel durumum iyidir. Şifayı verecek olan Allah’tan tüm hastalara şifa dileriz. Lütfen sağlığınıza dikkat edin, kurallara uyun." ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.