HEY GİDİ GÜNLER HEYYY

Siyaset 20.11.2020 - 12:42, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

HEY GİDİ GÜNLER HEYYY

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığından sonra 2014 yılında Ak Parti Kocaeli milletvekili olarak Meclise giren Mehmet Ali Okur, dönemin Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte Ankara'da Gebze'nin sorunlarına çözüm arayışında.. Milletvekili Okur ve Başkan Köşker'in Ankara'da ilk kapısını çaldıkları kişi ise Ak Parti Kocaeli milletvekili ve Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı Nihat Ergün.. Şimdi mi? Şimdi Adnan Köşker ve Mehmet Ali Okur Ak Partide siyasete devam ederken, Nihat Ergün ise Ak Partiden istifa ederek Ali Babacan'ın kurduğu DEVA Partisinde Teşkilat Başkanı oldu..  Bize de "HEY GİDİ GÜNLER HEYYY" diye manşet atmak kaldı..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığından sonra 2014 yılında Ak Parti Kocaeli milletvekili olarak Meclise giren Mehmet Ali Okur, dönemin Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte Ankara'da Gebze'nin sorunlarına çözüm arayışında..

Milletvekili Okur ve Başkan Köşker'in Ankara'da ilk kapısını çaldıkları kişi ise Ak Parti Kocaeli milletvekili ve Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı Nihat Ergün..

Şimdi mi?
Şimdi Adnan Köşker ve Mehmet Ali Okur Ak Partide siyasete devam ederken, Nihat Ergün ise Ak Partiden istifa ederek Ali Babacan'ın kurduğu DEVA Partisinde Teşkilat Başkanı oldu.. 
Bize de "HEY GİDİ GÜNLER HEYYY" diye manşet atmak kaldı..
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Nedim Avci dahil, oturan insanlar ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.