AK PARTİ DARICA O GÜNE HAZIRLANIYOR

Siyaset 15.11.2020 - 02:09, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ DARICA O GÜNE HAZIRLANIYOR

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığınca Ak Parti Darıca İlçe Kadın kolu başkan adayı olarak belirlenen Selma Gülenç, mevcut ilçe kadın kolu başkanı Hülya Kodek ile birlikte Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay'a bir ziyaret gerçekleştirdi.. Başkan Acay bu ziyaret için  "İlçe Teşkilatımıza ziyarette bulunan Genel Merkezimiz tarafından Darıca Kadın Kolları İlçe Başkan Adayı olarak belirlenen Selma Gülenç hanımefendi ve Kadın Kolları Başkanımız Hülya Kodek hanımefendiye teşekkür ediyorum." açıklamasında bulunurken, ziyarette gerçekleştirilecek olan ilçe kadın kolu kongresi ve yeni ilçe kadın kolu yönetiminin teşkili konusunda da değerlendirmelerde bulunulduğu öğrenildi..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığınca Ak Parti Darıca İlçe Kadın kolu başkan adayı olarak belirlenen Selma Gülenç, mevcut ilçe kadın kolu başkanı Hülya Kodek ile birlikte Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay'a bir ziyaret gerçekleştirdi..

Başkan Acay bu ziyaret için  "İlçe Teşkilatımıza ziyarette bulunan Genel Merkezimiz tarafından Darıca Kadın Kolları İlçe Başkan Adayı olarak belirlenen Selma Gülenç hanımefendi ve Kadın Kolları Başkanımız Hülya Kodek hanımefendiye teşekkür ediyorum." açıklamasında bulunurken, ziyarette gerçekleştirilecek olan ilçe kadın kolu kongresi ve yeni ilçe kadın kolu yönetiminin teşkili konusunda da değerlendirmelerde bulunulduğu öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.