GÜRSEL TEKİN DE KAÇAMADI

13.11.2020 - 08:16, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GÜRSEL TEKİN DE KAÇAMADI

Dünyayı saran ve Türkiye'de de her geçen gün vbulaşı sayısı yükselen koronavirüsten kaçamayan CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin'in de Covid 19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi.. Gürsel Tekin twitter sayfasından bu konuda bir açıklama yapmazken başta hemşerisi CHP edki Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt olmak üzere  çok sayıda CHP'li siyasetçi arkadaşı sosyal medya sayfalarından "Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur aramıza dönersiniz." mesajı yayınlayarak şifa ve geçmiş olsun dileklerini dile getirdiler..

Dünyayı saran ve Türkiye'de de her geçen gün vbulaşı sayısı yükselen koronavirüsten kaçamayan CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin'in de Covid 19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi..

Gürsel Tekin twitter sayfasından bu konuda bir açıklama yapmazken başta hemşerisi CHP edki Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt olmak üzere  çok sayıda CHP'li siyasetçi arkadaşı sosyal medya sayfalarından "Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur aramıza dönersiniz." mesajı yayınlayarak şifa ve geçmiş olsun dileklerini dile getirdiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.