İmamoğlu'ndan Akşener'in iddialarına yanıt

Siyaset 31.01.2024 - 16:14, Güncelleme: 31.01.2024 - 16:14
 

İmamoğlu'ndan Akşener'in iddialarına yanıt

KOCAELİ HABERİ
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in iddialarına yanıt verdi. İYİ Parti lideri Meral Akşener grup toplantısında, "Bizi engellemeye çalışan Beştepe değil Saraçhane" ifadeleriyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef almıştı. İmamoğlu, Akşener'e yanıt verdi. İmamoğlu, "Bizim öyle bir engelleme veya bu tarz bir girişimde bulunmayacağımızı en iyi kendilerini bilirler. Niye yaptığını bilmiyorum böyle bir açıklamayı. Bu işin sadece belediye kısmı yok, firma boyutu da var" dedi. İmamoğlu ayrıca, "İstanbul'da Ekrem İmamoğlu üzerinden  konuşmak ya da taş atmak bir prim yapmaya doğru gidiyor" ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in iddialarına yanıt verdi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener grup toplantısında, "Bizi engellemeye çalışan Beştepe değil Saraçhane" ifadeleriyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef almıştı.

İmamoğlu, Akşener'e yanıt verdi.

İmamoğlu, "Bizim öyle bir engelleme veya bu tarz bir girişimde bulunmayacağımızı en iyi kendilerini bilirler. Niye yaptığını bilmiyorum böyle bir açıklamayı. Bu işin sadece belediye kısmı yok, firma boyutu da var" dedi.

İmamoğlu ayrıca, "İstanbul'da Ekrem İmamoğlu üzerinden  konuşmak ya da taş atmak bir prim yapmaya doğru gidiyor" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.