İLK OYU RECEP KAYA KULLANDI

Siyaset 31.03.2024 - 11:10, Güncelleme: 31.03.2024 - 11:10
 

İLK OYU RECEP KAYA KULLANDI

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 Yerel seçimleri için oy verme saatinin başlamsı ile birlikte okulda ik oyu Recep Kaya kullandı.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, ilçe başkan yardımcısı Mehmet Ceylan ve ilçe kadın kolları başkanı Habibe Çırak ile birlikte gittiği Tatlıkuyu Mahallesi Yıldırım Beyazıt Okulunda oyunu kullandıktan sonra sosyal medyadan "1459 No’lu Sandıktaki ilk oyu biz kullandık. Hayırlı Olsun" paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 Yerel seçimleri için oy verme saatinin başlamsı ile birlikte okulda ik oyu Recep Kaya kullandı..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, ilçe başkan yardımcısı Mehmet Ceylan ve ilçe kadın kolları başkanı Habibe Çırak ile birlikte gittiği Tatlıkuyu Mahallesi Yıldırım Beyazıt Okulunda oyunu kullandıktan sonra sosyal medyadan "1459 No’lu Sandıktaki ilk oyu biz kullandık. Hayırlı Olsun" paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.