İBRAHİM SEKMEN'DEN KENDİSİNE VE PARTİSİNE YAKIŞAN AÇIKLAMA

Siyaset 02.02.2024 - 21:58, Güncelleme: 02.02.2024 - 21:58
 

İBRAHİM SEKMEN'DEN KENDİSİNE VE PARTİSİNE YAKIŞAN AÇIKLAMA

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Çayırova Belediye Başkan adayı olarak mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi gösterildi. Aday adaylık yarışmasında beyefendi kişiliği, mütevaziliği, donanımı ve sıcak kanlılığı ile Çayırovalıların gönlünden ayrı bir yer edinen Belediye başkan aday adayı İbrahim Sekmen, bu karar sonrasında sosyal medya sayfasından kendisine ve partisine yakışan bir açıklama yaptı.. İşte İbrahim Sekmen'in o açıklaması; "AK Parti Çayırova Belediye Baskan Adayı mevcut Belediye Başkanımız Sn. Bünyamin Çiftçi olarak belirlenmiş olup kendisine, ilçemize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını yürekten temenni ediyorum. Kimseyi incitmeden, ilke ve esaslarımızdan ödün vermeden, Partimizin misyon, vizyon ve kurumsal ilkelerine uygun bir şekilde; Güzel, heyecanlı, tevazu ve samimiyet dolu bir çalışma yürütmeye gayret ettik. Süreç içerisinde; başta belediye başkanımız olmak üzere diğer tüm aday adayı arkadaşlarımızın da haklarını hukuklarını korumayı kendimize görev bildik. Samimiyetten, dürüstlükten ve hakkaniyetten daha değerli bir sermaye yoktur. Riyakâr güç ilişkileri, makamlar, unvanlar, görevler, yetkiler hep gelir geçer. Bazen yıllar sürse de ve hiç bitmeyecekmiş gibi görünse de biter. Sonunda bir gün insan vicdanı ve ameliyle baş başa kalır. Temel gayemiz; insan yetiştirmek ve yetişmiş insanları da değerlendirerek vatanımızın ve milletimizin istifadesine sunmayı kendimize şiar edinmediğimiz sürece başarıya ulaşmanın da mümkün olmayacağını unutmamak olmalıdır. Sağ elime GÜNEŞİ, sol elime de AY’ı verseniz Vallahi ben davamdan vazgeçmem diyen Peygamber Efendimiz’e selam olsun. Davamızın en temeli “İlahi Kelimetullah” davasıdır. Şimdiki görevimiz, nefsimize yenik düşmeden “Kader Gayrete Aşıktır” diyerek Belediye Başkan adayımıza tam destek vererek, 31 Mart’da yapılacak olan yerel seçimlerde partimizin oyunu artırmaya yönelik gayretli bir şekilde çalışmak olmalıdır. Aday adaylık sürecinde başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Tahir Büyükakın’a, İl Başkanımız Sn. Şahin Talus’a, İlçe Başkanımız Sn. Erhan Sarıdede’ye, Belediye Başkanımız Sn. Bünyamin Çiftçi’ye, tüm teşkilat mensuplarımıza ve hemşehrilerimize çok çok teşekkür ederim. 2029 yılında daha güçlü, daha azimli, daha kararlı bir şekilde hep birlikte yeni hedeflere koşacağız. Durmak yok, yola devam diyoruz." İbrahim Sekmen
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Çayırova Belediye Başkan adayı olarak mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi gösterildi. Aday adaylık yarışmasında beyefendi kişiliği, mütevaziliği, donanımı ve sıcak kanlılığı ile Çayırovalıların gönlünden ayrı bir yer edinen Belediye başkan aday adayı İbrahim Sekmen, bu karar sonrasında sosyal medya sayfasından kendisine ve partisine yakışan bir açıklama yaptı..

İşte İbrahim Sekmen'in o açıklaması;

"AK Parti Çayırova Belediye Baskan Adayı mevcut Belediye Başkanımız Sn. Bünyamin Çiftçi olarak belirlenmiş olup kendisine, ilçemize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını yürekten temenni ediyorum.

Kimseyi incitmeden, ilke ve esaslarımızdan ödün vermeden, Partimizin misyon, vizyon ve kurumsal ilkelerine uygun bir şekilde; Güzel, heyecanlı, tevazu ve samimiyet dolu bir çalışma yürütmeye gayret ettik.

Süreç içerisinde; başta belediye başkanımız olmak üzere diğer tüm aday adayı arkadaşlarımızın da haklarını hukuklarını korumayı kendimize görev bildik. Samimiyetten, dürüstlükten ve hakkaniyetten daha değerli bir sermaye yoktur. Riyakâr güç ilişkileri, makamlar, unvanlar, görevler, yetkiler hep gelir geçer. Bazen yıllar sürse de ve hiç bitmeyecekmiş gibi görünse de biter. Sonunda bir gün insan vicdanı ve ameliyle baş başa kalır.

Temel gayemiz; insan yetiştirmek ve yetişmiş insanları da değerlendirerek vatanımızın ve milletimizin istifadesine sunmayı kendimize şiar edinmediğimiz sürece başarıya ulaşmanın da mümkün olmayacağını unutmamak olmalıdır.

Sağ elime GÜNEŞİ, sol elime de AY’ı verseniz Vallahi ben davamdan vazgeçmem diyen Peygamber Efendimiz’e selam olsun.
Davamızın en temeli “İlahi Kelimetullah” davasıdır.

Şimdiki görevimiz, nefsimize yenik düşmeden “Kader Gayrete Aşıktır” diyerek Belediye Başkan adayımıza tam destek vererek, 31 Mart’da yapılacak olan yerel seçimlerde partimizin oyunu artırmaya yönelik gayretli bir şekilde çalışmak olmalıdır.

Aday adaylık sürecinde başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Tahir Büyükakın’a,
İl Başkanımız Sn. Şahin Talus’a, İlçe Başkanımız Sn. Erhan Sarıdede’ye, Belediye Başkanımız Sn. Bünyamin Çiftçi’ye, tüm teşkilat mensuplarımıza ve hemşehrilerimize çok çok teşekkür ederim.

2029 yılında daha güçlü, daha azimli, daha kararlı bir şekilde hep birlikte yeni hedeflere koşacağız.
Durmak yok, yola devam diyoruz."

İbrahim Sekmen

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Rasim Azmoğlu
(02.02.2024 22:22 - #1184)
Bu adam, Çayırovaya vizyon katacak birisi idi. Çayırova adına üzüldüm. Akparti adına da üzüldüm. Çayırova’yı kaybetmeyi göze almışlar demek. Dışarıdan izlediğim kadarı ile İbrahim Bey’in yaptığı bu açıklama bile ne kadar vizyon sahibi birisi olduğunu gösteriyor. Çayırova gerçekten çöplük bir yer mevcut başkanın faaliyetleri olmadan nasıl tekrar aday gösterilir bunada anlam verememiş bulunmaktayım. Hayırlısı olsun ama İbrahim bey daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Buradan İbrahim başkana da tebriklerimi iletiyorum.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.