İBRAHİM SEKMEN SİYASETE İYİ ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Siyaset 05.02.2024 - 10:31, Güncelleme: 05.02.2024 - 10:31
 

İBRAHİM SEKMEN SİYASETE İYİ ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Çayırova Belediye Başkan adayı olarak mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi gösterildi. Aday adaylık yarışmasında beyefendi kişiliği, mütevaziliği, donanımı ve sıcak kanlılığı ile Çayırovalıların gönlünden ayrı bir yer edinen Belediye başkan aday adayı İbrahim Sekmen, bu karar sonrasında sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada Bünyamin Çiftçi'yi ilk tebrik eden rakibi olmuş ve başarılar dilemişti.. İbrahim Sekmen bu açıklama ile de yetinmedi ve dün Bünyamin Çiftçi'yi makamınad aziyaret ederek tebrik ve başarı dileklerini iletti.. Bünyamin Çiftçi çok mutlu olduğu bu ziyartei sosyal medyadan "Belediye başkan aday adayımız İbrahim Sekmen ile görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Çayırova Belediye Başkan adayı olarak mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi gösterildi. Aday adaylık yarışmasında beyefendi kişiliği, mütevaziliği, donanımı ve sıcak kanlılığı ile Çayırovalıların gönlünden ayrı bir yer edinen Belediye başkan aday adayı İbrahim Sekmen, bu karar sonrasında sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada Bünyamin Çiftçi'yi ilk tebrik eden rakibi olmuş ve başarılar dilemişti..

İbrahim Sekmen bu açıklama ile de yetinmedi ve dün Bünyamin Çiftçi'yi makamınad aziyaret ederek tebrik ve başarı dileklerini iletti..

Bünyamin Çiftçi çok mutlu olduğu bu ziyartei sosyal medyadan "Belediye başkan aday adayımız İbrahim Sekmen ile görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
Bir 3 kişi, haber odası ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.