İBRAHİM SEKMEN KOŞMAYA DEVAM EDECEK

Siyaset 31.01.2024 - 06:38, Güncelleme: 31.01.2024 - 06:38
 

İBRAHİM SEKMEN KOŞMAYA DEVAM EDECEK

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Genel Merkezinde Kocaeli'nin ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi için dün akşam üzeri başlayan mesai gece boyunca devam etti. Genel Merkez kulislerinden endiğimiz bilgi ve duyumlara göre Kocaeli'nin Gebze, Darıca, Çayırova, Körfez, Kartepe, Başiskele ve Gölcük ilçelerinde mevcut belediye başkanları ile yola devam kararı alındı.. Ak Parti Çayırova önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen, doğup büyüdüğü kent Çayırova'ya belediye başkan adayı olmak için on yıla yakın bir süredir görev yaptığı Erzurum Büyükşehir Belediyesindeki Daire Başkanlığı görevinden istifa etmiş ve Çayırova Belediye Başkan adaylığı için başvurusunu yapmıştı. Aday adaylığını ilan ettiği ilk günden itibaren Çayırova'da yaptığı siyasi çalışmalar ile göz doldurarak, Ak Parti Çayırova'nın en iddialı belediye başkan aday adayı haline gelen İbrahim Sekmen, efendi kişiliği, mütevaziliği ve sıcakkanlılığı ile Çayırovalıların gönlünü kazanmıştı. Çayırova'da mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi ile devam edileceğinin belli olması sonrasında İbrahim Sekmen'in dün gece sosyal medya sayfasından paylaştığı ünlü şairimiz Faruk Nafız Çamlıbel'in şu dörtlüğü ise adeta dugularının ifadesi oldu; Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Genel Merkezinde Kocaeli'nin ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi için dün akşam üzeri başlayan mesai gece boyunca devam etti.

Genel Merkez kulislerinden endiğimiz bilgi ve duyumlara göre Kocaeli'nin Gebze, Darıca, Çayırova, Körfez, Kartepe, Başiskele ve Gölcük ilçelerinde mevcut belediye başkanları ile yola devam kararı alındı..

Ak Parti Çayırova önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen, doğup büyüdüğü kent Çayırova'ya belediye başkan adayı olmak için on yıla yakın bir süredir görev yaptığı Erzurum Büyükşehir Belediyesindeki Daire Başkanlığı görevinden istifa etmiş ve Çayırova Belediye Başkan adaylığı için başvurusunu yapmıştı.

Aday adaylığını ilan ettiği ilk günden itibaren Çayırova'da yaptığı siyasi çalışmalar ile göz doldurarak, Ak Parti Çayırova'nın en iddialı belediye başkan aday adayı haline gelen İbrahim Sekmen, efendi kişiliği, mütevaziliği ve sıcakkanlılığı ile Çayırovalıların gönlünü kazanmıştı.

Çayırova'da mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi ile devam edileceğinin belli olması sonrasında İbrahim Sekmen'in dün gece sosyal medya sayfasından paylaştığı ünlü şairimiz Faruk Nafız Çamlıbel'in şu dörtlüğü ise adeta dugularının ifadesi oldu;

Tohum saç, bitmezse toprak utansın!
Hedefe varmayan mızrak utansın!
Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
emek
(31.01.2024 09:42 - #1174)
Çayırova kesinlikle akp de kalmayacak bu dönem Bünyamin büyük bir hata oldu Çayırova için
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.