HASAN TOPALOĞLU'NUN ACI KAYBI

Yaşam 21.01.2024 - 10:11, Güncelleme: 21.01.2024 - 10:28
 

HASAN TOPALOĞLU'NUN ACI KAYBI

KOCAELİ HABERİ
Bosna Hersek Kocaeli Fahri Konsolosu ve Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Vakıf başkanı Hasan Topaloğlu'nun yeğeni Neslihan Topaloğlu yaşamını yitirdi. Gebze Belediyesinin Çevre Temzilik İşlerini üstlenmiş olan EVRA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu  bu acı kaybını sosyal medyadan "Allah’tan geldik ve yine O’na döneceğiz. Fuat abimin kızı canım yeğenim Neslihan Topaloğlu Demirci emanetini tedavi gördüğü Almanya’da sahibine teslim etti. Genç yaşında dünya sürgününü sonlandırıp en sevgiliye kavuşarak bizlere de derin bir acıyı miras bıraktı. Mezarından bir bahar yükseltecek kalbinde merhamet adlı bir çinar ile O’nu uğurluyacağız. Kabri nur, mekanı cennet, makamı âlî olur inşallah. Cenazesi 23 Ocak 2024 Salı günü Pendik Doğu Mahallesi Sahil Camisinde öğle namazına müteakıp kılınıp Ballıca köyündeki aile mezarlığına defin edilecektir.." sözleri ile duyurdu.. Merhumeye Allah'tan rahmet kedrli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.
KOCAELİ HABERİ

Bosna Hersek Kocaeli Fahri Konsolosu ve Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Vakıf başkanı Hasan Topaloğlu'nun yeğeni Neslihan Topaloğlu yaşamını yitirdi.

Gebze Belediyesinin Çevre Temzilik İşlerini üstlenmiş olan EVRA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu  bu acı kaybını sosyal medyadan "Allah’tan geldik ve yine O’na döneceğiz. Fuat abimin kızı canım yeğenim Neslihan Topaloğlu Demirci emanetini tedavi gördüğü Almanya’da sahibine teslim etti. Genç yaşında dünya sürgününü sonlandırıp en sevgiliye kavuşarak bizlere de derin bir acıyı miras bıraktı. Mezarından bir bahar yükseltecek kalbinde merhamet adlı bir çinar ile O’nu uğurluyacağız. Kabri nur, mekanı cennet, makamı âlî olur inşallah. Cenazesi 23 Ocak 2024 Salı günü Pendik Doğu Mahallesi Sahil Camisinde öğle namazına müteakıp kılınıp Ballıca köyündeki aile mezarlığına defin edilecektir.." sözleri ile duyurdu..

Merhumeye Allah'tan rahmet kedrli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.