Harun Yıldızlı onları birlikte uğurladı

Siyaset 31.01.2024 - 19:38, Güncelleme: 31.01.2024 - 19:38
 

Harun Yıldızlı onları birlikte uğurladı

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı annesi Nebahat Yıldızlı ve kayınvalidesi Sebahat Pir'i birlikte Umre ziyareti için Sudi Arabistan'a yolcu etti..  Harun Özgür Yıldızlı uğurlam sonrasında sosyal medya sayfasından "Annem Nebahat Yıldızlı ve kayınvalidem Sebahat Pir, Umre ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere bugün kutsal topraklara doğru hareket ettiler. Sağlıklı bir şekilde ibadetlerini gerçekleştirip evlerine dönmelerini temenni ediyor, bu vesileyle umre ziyareti yapacak olan tüm vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum." paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı annesi Nebahat Yıldızlı ve kayınvalidesi Sebahat Pir'i birlikte Umre ziyareti için Sudi Arabistan'a yolcu etti.. 

Harun Özgür Yıldızlı uğurlam sonrasında sosyal medya sayfasından "Annem Nebahat Yıldızlı ve kayınvalidem Sebahat Pir, Umre ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere bugün kutsal topraklara doğru hareket ettiler. Sağlıklı bir şekilde ibadetlerini gerçekleştirip evlerine dönmelerini temenni ediyor, bu vesileyle umre ziyareti yapacak olan tüm vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum." paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.