HAMZA ŞAYİR'İN O HAYALİ NASIL GERÇEK OLDU?

İlçeler 14.01.2023 - 21:25, Güncelleme: 14.01.2023 - 21:25
 

HAMZA ŞAYİR'İN O HAYALİ NASIL GERÇEK OLDU?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2019 yerel seçimlerinin bir yıl öncesinde, Ak Parti Dilovası İlçe Başkan yardımcısı Hamza Şayir, eşi ve çocukları ile birlikte,Gebze Kapalı yüzme havuzu önünde karşılaştığımda "Hayırdır Hamza bey" diye sorduğumda "Çocukları yüzme dersine getirdim" demiş ve arkasından "İnşallah bir gün Dilovamızda da yüzme havuzları olur da çocuklarımızın hepsi yüzer" şeklinde temennisini dile getirmişti.. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir başkan seçildikten sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ilçeye kapalı bir yüzme havuzu kazandırttı. Başkan Şayir bugün sosyal medyadan "Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün organize ettiği Kocaeli geneli 9-10 yaş Yüzme Şampiyonası; Dilovası Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleşiyor. Tüm yarışmacılara başarılar dilerim." paylaşımını yapınca, 2018 yılındaki o konuşmamzı aklıma geldi ve "Hamza Şayir'in Dilovası için kurmuş olduğu o havuz hayali gerçek oldu" diye mırıldandım..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2019 yerel seçimlerinin bir yıl öncesinde, Ak Parti Dilovası İlçe Başkan yardımcısı Hamza Şayir, eşi ve çocukları ile birlikte,Gebze Kapalı yüzme havuzu önünde karşılaştığımda "Hayırdır Hamza bey" diye sorduğumda "Çocukları yüzme dersine getirdim" demiş ve arkasından "İnşallah bir gün Dilovamızda da yüzme havuzları olur da çocuklarımızın hepsi yüzer" şeklinde temennisini dile getirmişti..

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir başkan seçildikten sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ilçeye kapalı bir yüzme havuzu kazandırttı. Başkan Şayir bugün sosyal medyadan "Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün organize ettiği Kocaeli geneli 9-10 yaş Yüzme Şampiyonası; Dilovası Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleşiyor. Tüm yarışmacılara başarılar dilerim." paylaşımını yapınca, 2018 yılındaki o konuşmamzı aklıma geldi ve "Hamza Şayir'in Dilovası için kurmuş olduğu o havuz hayali gerçek oldu" diye mırıldandım..
Resim

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.