HAMZA ŞAYİR'İN DE ÇOCUKLAŞTIĞI AN

Siyaset 21.04.2022 - 14:22, Güncelleme: 21.04.2022 - 14:22
 

HAMZA ŞAYİR'İN DE ÇOCUKLAŞTIĞI AN

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Siyasetin dili karşıdakinin aklına ve yüreğine girebilmektir. Yaşlı ile sohbet ederken onu anlayarak dinleyeceksin ve yine onun anladığı şekilde konuşacaksın, zira gençlerle de aynı ve çocuklara gelince ise resmen onunla birlikte çocuklaşacaksın.. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'de aynen öyle yapıyor.. Ve bugün Başkan Şayir makamına gelen bir çocukla olan iletişim anlarının fotoğrafını, sosyal medyadan "İlmek ilmek gönül bağı… Çocuklarımız ile aramızın iyi olduğu doğrudur" ifadeleri ile paylaşımına bakınca, o fotoğrafta Hamza Şayir'in çocuk ile birlikte resmen çocuklaçtığını gördük..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Siyasetin dili karşıdakinin aklına ve yüreğine girebilmektir. Yaşlı ile sohbet ederken onu anlayarak dinleyeceksin ve yine onun anladığı şekilde konuşacaksın, zira gençlerle de aynı ve çocuklara gelince ise resmen onunla birlikte çocuklaşacaksın..

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'de aynen öyle yapıyor..

Ve bugün Başkan Şayir makamına gelen bir çocukla olan iletişim anlarının fotoğrafını, sosyal medyadan "İlmek ilmek gönül bağı… Çocuklarımız ile aramızın iyi olduğu doğrudur" ifadeleri ile paylaşımına bakınca, o fotoğrafta Hamza Şayir'in çocuk ile birlikte resmen çocuklaçtığını gördük..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.