HAMZA ŞAYİR'İN AK PARTİ SAMSUN ZİYARETİ MERAK EDİLDİ

Siyaset 12.06.2023 - 12:34, Güncelleme: 12.06.2023 - 12:50
 

HAMZA ŞAYİR'İN AK PARTİ SAMSUN ZİYARETİ MERAK EDİLDİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Mehmet Özhaseki'nin Çevere ve Şehircilik Bakanı olmasından sonra AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı görevine Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz getirildi.. Göreve geldikten sonra ilk ziyaretini Samsun'a yapan Yusuf Ziya Yılmaz, "Görevi bize layık gören Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Mehmet Özhaseki Bey'e de teşekkür ediyorum. Biz, bir seçim bitiriyor, diğer seçime hazırlanıyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde özverili çalışan partili arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum." diye konuştu ve 2024 Yerel seçimleri içinde şunları dile getirdi: "Bizim siyasi hareketimiz hizmet siyasetidir. 2024 yerel seçimlerinde de gönül belediyeciliğinin izleri olacaktır. Mutlaka işimizi severek yapacağız. Bizim insanımız işimize bakıyor ama bana ne kadar dostça gönülden bakıyor, ona da bakıyor. 'Ben siyasetçiyim.' diyen herkes etrafımıza sevgi yaymalıdır. 2024 seçimlerinde mutlaka sevgimizi ortaya koymalıyız. Gönül işini ihmal etmeden çalışmaya gayret edelim. Önümüzdeki yeni süreçlerin gayreti için çalışacağız." Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise bugün Ak Parti Samsun İl Başkan yardımcı Nadir Kuru'yu özel iş yerinde ziyaret ederek "Samsun Akparti il Başkan yardımcısı Sn. Nadir Kuru Abimizi iş yerinde ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.." paylaşımında bulundu.. Hamza Şayir'in, Ak Parti Samsun'a yaptığı bu ziyaret, Ak Parti siyaset kulislerinde "Hamza Başkan 2024 seçimlerinde Dilovası Belediye Başkan adaylığı için düğmeye bası" şeklinde yorumlara neden oldu.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Mehmet Özhaseki'nin Çevere ve Şehircilik Bakanı olmasından sonra AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı görevine Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz getirildi..

Göreve geldikten sonra ilk ziyaretini Samsun'a yapan Yusuf Ziya Yılmaz, "Görevi bize layık gören Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Mehmet Özhaseki Bey'e de teşekkür ediyorum. Biz, bir seçim bitiriyor, diğer seçime hazırlanıyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde özverili çalışan partili arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum." diye konuştu ve 2024 Yerel seçimleri içinde şunları dile getirdi:

"Bizim siyasi hareketimiz hizmet siyasetidir. 2024 yerel seçimlerinde de gönül belediyeciliğinin izleri olacaktır. Mutlaka işimizi severek yapacağız. Bizim insanımız işimize bakıyor ama bana ne kadar dostça gönülden bakıyor, ona da bakıyor. 'Ben siyasetçiyim.' diyen herkes etrafımıza sevgi yaymalıdır. 2024 seçimlerinde mutlaka sevgimizi ortaya koymalıyız. Gönül işini ihmal etmeden çalışmaya gayret edelim. Önümüzdeki yeni süreçlerin gayreti için çalışacağız."

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise bugün Ak Parti Samsun İl Başkan yardımcı Nadir Kuru'yu özel iş yerinde ziyaret ederek "Samsun Akparti il Başkan yardımcısı Sn. Nadir Kuru Abimizi iş yerinde ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.." paylaşımında bulundu..

Hamza Şayir'in, Ak Parti Samsun'a yaptığı bu ziyaret, Ak Parti siyaset kulislerinde "Hamza Başkan 2024 seçimlerinde Dilovası Belediye Başkan adaylığı için düğmeye bası" şeklinde yorumlara neden oldu.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.