HAMZA ŞAYİR'İ MUTLU ETTİLER

İlçeler 06.08.2022 - 03:14, Güncelleme: 06.08.2022 - 03:25
 

HAMZA ŞAYİR'İ MUTLU ETTİLER

KOCAELİ HABERİ
Başkan Şayir, Dilovası Kapalı Spor Salonu’nda müsabaka yapan Dilovalı bayan voleybolcuları ziyaret etti.. 31 Mart 2019 tarihinde Belediye Başkanı seçilmedeen önceki iş yaşamında da çocuklara, gençlere ve öğrencilere verdiği değerle bilinen, onları eğitime, spora ve müziğe yönlendirecek faaliyetleri ile tanınan Hamza Şayir, dün ziyaret ettiği Mimmar Sinan mahallesindeki Dilovası Kapalı spor salonunda veleybol müsabakasında olan kız s porcularıgörünce çok mutlu oldu ve onlarla sohbet ederek, belediyeden beklentileri olup olmadığını sordu.. Hamza Şayir yine gün içinde Şehit Nihat Karadaş Stadında; Dilovasında faaliyet gösteren spor kulüp başkanları, yöneticileri ve sporcuları ile bir araya gelip kendilerine ayrı ayrı başarılar dilemişti..  
KOCAELİ HABERİ

Başkan Şayir, Dilovası Kapalı Spor Salonu’nda müsabaka yapan Dilovalı bayan voleybolcuları ziyaret etti..

31 Mart 2019 tarihinde Belediye Başkanı seçilmedeen önceki iş yaşamında da çocuklara, gençlere ve öğrencilere verdiği değerle bilinen, onları eğitime, spora ve müziğe yönlendirecek faaliyetleri ile tanınan Hamza Şayir, dün ziyaret ettiği Mimmar Sinan mahallesindeki Dilovası Kapalı spor salonunda veleybol müsabakasında olan kız s porcularıgörünce çok mutlu oldu ve onlarla sohbet ederek, belediyeden beklentileri olup olmadığını sordu..

Hamza Şayir yine gün içinde Şehit Nihat Karadaş Stadında; Dilovasında faaliyet gösteren spor kulüp başkanları, yöneticileri ve sporcuları ile bir araya gelip kendilerine ayrı ayrı başarılar dilemişti..

Resim

Resim

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.