HAMZA ŞAYİR'E MERAK UYANDIRAN İADEİ ZİYARET

İlçeler 20.09.2022 - 04:10, Güncelleme: 20.09.2022 - 04:10
 

HAMZA ŞAYİR'E MERAK UYANDIRAN İADEİ ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir 8 Eylül 2022 tarihinde gittiği Çanakkale'de Geyikli ilçe Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu'nu makamında ziyaret etmişti. Aradan iki hafta geçmemişti ki bu kez  Geyikli ilçe Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Dilovası'na gelerek Belediye Başkanı Hamza Şayir'e makamında bir iadei ziyaret gerçekleştirdi.. Ve tab ki doğal olarak  Dilocvalıların yanısıra  Gebze Bölgesi siyaset kulisleri de bu karşılıklı ziyaretlerin asıl maksadını merak etti.. İŞTE HAMZA ŞAYİR'İN O ZİYARET HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ 
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir 8 Eylül 2022 tarihinde gittiği Çanakkale'de Geyikli ilçe Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu'nu makamında ziyaret etmişti.

Aradan iki hafta geçmemişti ki bu kez  Geyikli ilçe Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Dilovası'na gelerek Belediye Başkanı Hamza Şayir'e makamında bir iadei ziyaret gerçekleştirdi..

Ve tab ki doğal olarak  Dilocvalıların yanısıra  Gebze Bölgesi siyaset kulisleri de bu karşılıklı ziyaretlerin asıl maksadını merak etti..
İŞTE HAMZA ŞAYİR'İN O ZİYARET HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.