HAMZA ŞAYİR'DEN BAŞKAN BÜYÜKAKIN'A TEŞEKKÜR

İlçeler 23.08.2022 - 06:32, Güncelleme: 23.08.2022 - 06:32
 

HAMZA ŞAYİR'DEN BAŞKAN BÜYÜKAKIN'A TEŞEKKÜR

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin çocuklara yönelik olarak ilçelerde düzenlediği ‘Çık Dışarıya OY-NA-YA-LIM’ eğlence programı kapsamında dün Dilovalı çocuklar doyasıya eğlendiler.. Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım ile birlikte Dilovalı çocukların eğlencesine katılım gösteren Belediye Başkanı Hamza Şayir sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "3.sünü TOKi Konutları’nda gerçekleştirdiğimiz ‘Çık Dışarıya OY-NA-YA-LIM’Çocuk Şenliğimize, İlçe Başkanımız Sn. İlhan Yıldırım ve İlçe Yönetimimiz ile katıldık. Çocuklarımızı bu güzel organizasyon ile buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a çok teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin çocuklara yönelik olarak ilçelerde düzenlediği ‘Çık Dışarıya OY-NA-YA-LIM’ eğlence programı kapsamında dün Dilovalı çocuklar doyasıya eğlendiler..

Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım ile birlikte Dilovalı çocukların eğlencesine katılım gösteren Belediye Başkanı Hamza Şayir sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "3.sünü TOKi Konutları’nda gerçekleştirdiğimiz ‘Çık Dışarıya OY-NA-YA-LIM’Çocuk Şenliğimize, İlçe Başkanımız Sn. İlhan Yıldırım ve İlçe Yönetimimiz ile katıldık. Çocuklarımızı bu güzel organizasyon ile buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a çok teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi..
Bir 11 kişi, çocuk, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.