HAMZA ŞAYİR VE İLHAN YILDIRIM'DAN ALKIŞLI DEVİR

Siyaset 04.04.2024 - 16:49, Güncelleme: 04.04.2024 - 16:49
 

HAMZA ŞAYİR VE İLHAN YILDIRIM'DAN ALKIŞLI DEVİR

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir yeni seçilen belediye başkanı Ramazan Ömeroğlu'na görevini devretti. Hamza Şayir makam koltuğunu devrederken, Ramazan Ömeroğlu'nu alkışlarken Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım'da kendisine alkışla eşlik etti.. Hamza Şayir o anları sosyal medyadan "b 31 Mart'ta yapılan seçimlerde Dilovası halkının güven ve teveccühü ile Dilovası Belediye Başkanı seçilen Sn. Ramazan Ömeroğlu'na görevi devr ettik. Yeni dönemde Cumhur ittifakı Dilovası Belediye Başkanı seçilen Sn. Ramazan Ömeroğlu ve Meclis üyelerine başarılar diliyor, Dilovamızda kalıcı eserler kazandıracaklarına cani gönülden inanıyorum. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir yeni seçilen belediye başkanı Ramazan Ömeroğlu'na görevini devretti. Hamza Şayir makam koltuğunu devrederken, Ramazan Ömeroğlu'nu alkışlarken Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım'da kendisine alkışla eşlik etti..

Hamza Şayir o anları sosyal medyadan "b 31 Mart'ta yapılan seçimlerde Dilovası halkının güven ve teveccühü ile Dilovası Belediye Başkanı seçilen Sn. Ramazan Ömeroğlu'na görevi devr ettik. Yeni dönemde Cumhur ittifakı Dilovası Belediye Başkanı seçilen Sn. Ramazan Ömeroğlu ve Meclis üyelerine başarılar diliyor, Dilovamızda kalıcı eserler kazandıracaklarına cani gönülden inanıyorum. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.