HAMZA ŞAYİR SİPARİŞ VERDİ Mİ?

İlçeler 11.08.2023 - 18:12, Güncelleme: 11.08.2023 - 18:12
 

HAMZA ŞAYİR SİPARİŞ VERDİ Mİ?

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir,   Cumhuriyet Mahallesinde faaliyette olan terzihaneyi ziyaret ettikten sonra sosyal medyadan "Cumhuriyet Mahallesi esnafımızı ziyaret ederek, hasbihal ettik." paylaşımında bulundu.. Başkan Şayir'in bu paaylaşımını gören takipçileri de "Acaba Hamza başkan terziye yeni bir takım elbise diktirmek için ssipariş verdi mi yoksa hazır konfeksiyondan mı giyiniyor" diye merak etti.. Aslında yaşanan enflasyon ve hayat pahalılığı nedeni ile esnafın işlerinin kesat olduğu bir dönemde Başkan Şayir'in yeni bir takım elbise siparışi o terzi esnafımıza ilaç gibi gelirdi. Lakin tahminimiz yaklaşan 2024 yerel seçimi için yapılan klasik esnaf ziyaretleri yönünde..
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir,   Cumhuriyet Mahallesinde faaliyette olan terzihaneyi ziyaret ettikten sonra sosyal medyadan "Cumhuriyet Mahallesi esnafımızı ziyaret ederek, hasbihal ettik." paylaşımında bulundu..

Başkan Şayir'in bu paaylaşımını gören takipçileri de "Acaba Hamza başkan terziye yeni bir takım elbise diktirmek için ssipariş verdi mi yoksa hazır konfeksiyondan mı giyiniyor" diye merak etti..

Aslında yaşanan enflasyon ve hayat pahalılığı nedeni ile esnafın işlerinin kesat olduğu bir dönemde Başkan Şayir'in yeni bir takım elbise siparışi o terzi esnafımıza ilaç gibi gelirdi. Lakin tahminimiz yaklaşan 2024 yerel seçimi için yapılan klasik esnaf ziyaretleri yönünde..
Bir 4 kişi, takım elbise ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.