HAMZA ŞAYİR PARTİ İÇİ RAKİPLERİNİ YEMEKTE AĞIRLADI

Siyaset 14.12.2023 - 21:39, Güncelleme: 14.12.2023 - 21:39
 

HAMZA ŞAYİR PARTİ İÇİ RAKİPLERİNİ YEMEKTE AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Ak Partili Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Ak Parti Dilovası Belediye Başkan aday adayı olan isimleri akşam yemeğinde ağırladı.. Türk siyasetine örnek bir adaım atan Hamza Şayir o anları sosyal medyadan "Ortak Sevdamız Dilovası" programımızda; AK Parti İlçe Başkanımız sn. İlhan Yıldırım, MHP İlçe Başkanı sn. Erdem Sıtar ve AK Parti’mizden Dilovası Belediye Başkanı aday adayı olan arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Tüm aday adaylarına başarılar diliyorum." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı...
KOCAELİ HABERİ

Ak Partili Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Ak Parti Dilovası Belediye Başkan aday adayı olan isimleri akşam yemeğinde ağırladı..

Türk siyasetine örnek bir adaım atan Hamza Şayir o anları sosyal medyadan "Ortak Sevdamız Dilovası" programımızda; AK Parti İlçe Başkanımız sn. İlhan Yıldırım, MHP İlçe Başkanı sn. Erdem Sıtar ve AK Parti’mizden Dilovası Belediye Başkanı aday adayı olan arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Tüm aday adaylarına başarılar diliyorum." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.