HAMZA ŞAYİR MHP'NİN TOPLANTISINA KATILDI

Siyaset 27.08.2022 - 23:36, Güncelleme: 27.08.2022 - 23:36
 

HAMZA ŞAYİR MHP'NİN TOPLANTISINA KATILDI

KOCAELİ HABERİ
Diovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, MHP Dilovası İlçe Teşkilatının düzenlediği ‘Adım Adım 2023” programına katılım sağladı.. Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ile birlikte katıldğı toplantıda konuşan Başkan Şayir hem yerel hizmetlerdeki başarıları hem de 2023 genel seçimlerinin önemi üzerine bir konuşma gerçekleştirdi.. Hamza Şayir toplantı sonrasında yaptığı paylaşımda "Cumhur ittifakımızın ortaklarından MHP’nin Genel Başkan Yardımcısı sn. Fethi Yıldız, Milletvekili sn. Saffet Sancaklı, İl Başkanı sn. Yunus Emre Kurt ve Ülkü Ocakları İl Başkanı sn. Abdülkadir Özdemir’in katılımıyla gerçekleştirilen ‘Adım Adım 2023” programına; Ak Parti İlçe Başkanımız sn. İlhan Yıldırım ile katıldık. Bu güzel program için ev sahibi MHP Dilovası İlçe Başkanı sn. Ali Demiray ve ekibine teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Diovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, MHP Dilovası İlçe Teşkilatının düzenlediği ‘Adım Adım 2023” programına katılım sağladı..

Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ile birlikte katıldğı toplantıda konuşan Başkan Şayir hem yerel hizmetlerdeki başarıları hem de 2023 genel seçimlerinin önemi üzerine bir konuşma gerçekleştirdi..

Hamza Şayir toplantı sonrasında yaptığı paylaşımda "Cumhur ittifakımızın ortaklarından MHP’nin Genel Başkan Yardımcısı sn. Fethi Yıldız, Milletvekili sn. Saffet Sancaklı, İl Başkanı sn. Yunus Emre Kurt ve Ülkü Ocakları İl Başkanı sn. Abdülkadir Özdemir’in katılımıyla gerçekleştirilen ‘Adım Adım 2023” programına; Ak Parti İlçe Başkanımız sn. İlhan Yıldırım ile katıldık. Bu güzel program için ev sahibi MHP Dilovası İlçe Başkanı sn. Ali Demiray ve ekibine teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.